EPSON EcoTank Multifunkcijski tiskalnik 4v1 ET-5850 WiFi ADF

  • Artikel na zalogi
1.483,00 €
  • Rubrika: Tiskalniki
  • Proizvajalec: Epson
  • Izdelek ima na ogled 11 slik.

EPSON EcoTank ET-5850: Učinkovitost in Kvaliteta v Ljubljani



Vrhunski Tisk z EcoTank ET-5850



V Ljubljani, kjer strokovnjaki cenijo kakovost in učinkovitost, izstopa EPSON EcoTank Multifunkcijski tiskalnik 4v1 ET-5850. Ta model ponuja hitro in profesionalno tiskanje, idealno za pisarne z večjimi potrebami. Značilnost ET-5850 je njegova energetska učinkovitost, saj deluje samo s 40W, v mirovanju pa le z 8W - manj kot varčna žarnica.



Preciznost in Hitrost: Dvojna Prednost ET-5850



ET-5850 se ponaša z najnovejšimi PrecisionCore tiskalnimi glavami, ki zagotavljajo izjemno hitrost. Z osmimi glavami (po dve za vsako barvo) in širino 2,54 cm ET-5850 potrebuje samo 12 prehodov za tiskanje celotnega lista, kar pomeni izjemno hitrost tiskanja.



Pigmentne Barve za Dolgotrajno Kakovost



Uporaba pigmentnih barv pri ET-5850 zagotavlja vrhunsko kakovost tiskanja, ki se ne suši. Pigmentne barve zagotavljajo žive in trajne izpise, idealne za profesionalno uporabo. Naše stranke v Svet črnil že leta hvalijo kvaliteto teh barv.



Učinkovitost in Prihranek: Ključ do Uspeha



V Svet črnil, Ljubljana, razumemo pomen učinkovitosti in prihranka. ET-5850 ni samo hitrejši in kvalitetnejši, ampak je tudi ugoden za uporabo, saj porabi manj električne energije. To je idealna rešitev za ekološko osveščene poslovneže.



Seznam Prednosti ET-5850



  • 1. Visoka hitrost tiskanja

  • 2. Nizka poraba energije

  • 3. Napredne PrecisionCore tiskalne glave

  • 4. Visokokakovostne pigmentne barve

  • 5. Energetska učinkovitost


Kako ET-5850 Prinaša Dodano Vrednost



Albert Einstein je dejal: V naravi nič ne gre v nič. To se odraža v našem pristopu k ekologiji in ekonomiji s tiskalnikom ET-5850. Zmanjšana poraba energije in dolgotrajna kakovost tiskanja prinašata dolgoročne prihranke in prispevajo k boljšemu okolju.



Ali Boste Z ET-5850 Prispevali k Boljšemu Svetu in Prihranku?



Predstavitev Tiskalnika Epson ET-5850

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni