Hitri 5V USB polnilec 120W za ultra hitro polnjenje telefona

  • Artikel na zalogi
15,01 €
  • Rubrika: Rezervni deli
  • Izdelek ima na ogled 7 slik.

Ugodno in Hitro Polnjenje z 120W GAN USB Polnilnikom


V času, ko so mobilne naprave nepogrešljiv del našega vsakdana, je ključnega pomena, da so vedno pripravljene za uporabo. Svet črnil iz Ljubljane predstavlja inovativno rešitev za vse, ki iščejo učinkovitost in hitrost: 120W GAN USB polnilnik za ultra hitro polnjenje. Ta polnilnik je zasnovan za sodobne uporabnike, ki cenijo svoj čas in želijo svoje naprave napolniti hitro, ugodno in varno.


Močan Potovalni Spremljevalec: Prihranek Časa in Denarja


120W GAN USB polnilnik je več kot le polnilnik; je vaš zanesljiv spremljevalec na vsakem koraku. Njegova visoka moč zagotavlja, da so vaše naprave hitro napolnjene, ne glede na to, kje ste. Predstavlja prihranek ne samo časa, ampak tudi denarja, saj zmanjšuje potrebo po nakupu dodatnih polnilnikov za različne naprave.



  • - Prednosti: Hitro polnjenje, kompatibilnost z več napravami, prihranek časa.

  • - Problemi, ki jih rešuje: Potreba po več polnilnikih, dolgotrajno polnjenje.


Lahkoten in Prenosen: Vaš Sopotnik na Poti


Zahvaljujoč njegovi kompaktni zasnovi, je 120W GAN USB polnilnik idealen za potovanja. Ne zasede veliko prostora, kar pomeni, da lahko z vami povsod vzamete kos Ljubljane in tehnološke naprednosti, ki jo Svet črnil prinaša na trg.


Globalna Uporabnost: Lokalno Razvito, Globalno Uporabno


Ne glede na vašo lokacijo, 120W GAN USB polnilnik deluje brezhibno, saj podpira različne napetostne standarde. To pomeni, da lahko uživate v prednostih hitrega polnjenja kjerkoli na svetu.


Varnost in Zanesljivost: Mirnost v Vsakem Trenutku


Zaščitne funkcije polnilnika zagotavljajo, da so vaše naprave vedno varne. To vam omogoča brezskrbno uporabo, saj veste, da Svet črnil skrbi za varnost vaših dragocenih naprav.


Tehnične Lastnosti: Napredna Tehnologija za Vsakogar



  • - Podpora za USB PD in druge protokole za hitro polnjenje.

  • - GaN tehnologija za večjo učinkovitost in manjšo toploto.

  • - Maksimalna izhodna moč 120W za hitro polnjenje.


Izkušnja Stranke:


Odločitev za 120W GAN USB polnilnik Svet črnil je bila ena izmed najboljših odločitev. Moj iPhone je bil napolnjen v rekordnem času, brez skrbi za varnost naprave.


Je Prihranek Časa Vreden Več Kot Prihranek Denarja?


V svetu, kjer vsaka sekunda šteje, je vprašanje, ki ga postavlja 120W GAN USB polnilnik, izjemno relevantno. Ali je hitrost polnjenja, ki jo omogoča ta tehnološki napredek, vredna več kot finančni prihranek? V času, ko iščemo načine za zmanjšanje ekološkega odtisa in optimizacijo naših financ, ta polnilnik ponuja ravnotežje med hitrostjo, učinkovitostjo in varnostjo.

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni