Kakšna je razlika med originalno in obnovljeno kartušo ali tonerjem?

Za naše stranke je pomembno vedeti razlike med originalnimi in obnovljenimi kartušami, saj te razlike vplivajo na stroške, ekološki odtis in kakovost tiskanja.

1. Razlike v pakiranju:

Originalne kartuše prihajajo v privlačnih embalažah, vendar mi verjamemo v praktičnost in ekološko odgovornost. Naše kartuše so pogosto pakirane v recikliranih plastičnih posodah, saj želimo zmanjšati odpadke. To pomeni, da boste kartušo morda prejeli v embalaži od skute, vendar nič zato – vse se lahko ponovno uporabi.

2. Količina črnila ali tonerja:

Pri masovni proizvodnji originalnih kartuš se pogosto zgodi, da so kartuše napolnjene manj kot bi morale biti. Pri nas se to ne dogaja – kartuše napolnimo maksimalno, včasih še več. Uporabljamo napredno vakumsko komoro za črnilo in vibracijsko tehnologijo za toner, kar zagotavlja najboljšo napolnjenost.

3. Čipi:

Redko menjamo čipe, razen kadar je to nujno potrebno za delovanje. Večina čipov služi le za prikaz nivoja barve, kar ne predstavlja velike vrednosti za stranko, a močno poveča ceno izdelka. Če želite funkcijo čipov, jih lahko dokupite posebej.

4. Cena:

Naše kartuše so več kot 70% cenejše od originalnih. To pomeni, da lahko znatno prihranite, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost.

5. Ekološki vidik:

Vse naše kartuše so proizvedene lokalno v Ljubljani, kar pomeni manjši ekološki odtis. Originalne kartuše so večinoma proizvedene v Aziji in prepotujejo dolge razdalje, kar negativno vpliva na okolje.

Podprite lokalno in delujte globalno z našimi trajnostnimi kartušami!