Komplet pincet 3 kosi s keramično konico

  • Artikel na zalogi
20,00 €
  • Rubrika: Specialne aplikacije
  • Izdelek ima na ogled 10 slik.

Ceramic Straight Tip Electronic Soldering Tweezers: Visoka Kvaliteta za Brezhibno Lutkanje


V svetu elektronike je natančnost ključnega pomena, zato je izbira pravih orodij neprecenljiva. Pri podjetju Svet črnil, ki že več kot 20 let uspešno deluje na področju potrošnega materiala in avtomatizacije, smo ponosno razvili Ceramic Straight Tip Electronic Soldering Tweezers - orodje, ki postavlja nove standarde v svetu elektronskega lutkanja.

Lastnosti Izdelka:


Brez onesnaževanja, visoka odpornost na visoke temperature in obrabo: Naša keramična pinceta zagotavlja brezhibno izkušnjo pri lutkanju, saj ne povzroča onesnaževanja, zdrži visoke temperature in se učinkovito bori proti obrabi.

Keramična precizna konica iz cirkonije: Izdelek se ponaša s keramično cirkonijevo konico, ki omogoča natančno delo brez tveganja poškodbe elektronskih komponent.

Invertirane nerjaveče jeklene pincete za trden oprijem: Enostavno rokovanje je ključno pri preciznem delu. Naše pincete imajo invertirane nerjaveče jeklene konice, ki zagotavljajo čvrst oprijem.

Antimagnetne, kislinsko odporne, proti drsenju: Zasnovane so tako, da preprečujejo neželene vplive magnetnih polj, so odporne proti kislinam in zagotavljajo trden oprijem.

Različne specifikacije za različne potrebe, trajnost: Na voljo so v različnih specifikacijah, kot so ravna konica, majhen in velik komolec, kar omogoča, da se orodje prilagodi različnim potrebam. Njihova trajnost pa jamči dolgotrajno uporabo.

Pojasnilo:


Ime: Nerjaveče jeklene keramične pincete

Specifikacije: Ravna konica, majhen komolec, velik komolec

Material rezila: Keramika

Material ročaja: Nerjaveče jeklo

Oblika: Ostrina / komolec

Paket vključuje: 3-delni set pincet (ravna konica, majhen komolec, velik komolec)

Komentar:



Velikost izdelka je merjena ročno, zato obstaja določena napaka; prosimo, da se sklicujete na dejanski izdelek.
Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni