Kvaliteten in okolju prijazen toner za Brother TN2320 - Slovenska Proizvodnja

UVOD



Ste lastnik tiskalnika Brother TN2320 in iščete zanesljiv vir tonerja, ki bo izpolnil vaša pričakovanja? Pri Svetu črnil smo ponosni, da vam predstavljamo našo vrhunsko storitev polnjenja tonerja, ki je posebej zasnovana za vaše potrebe.

Slovenska Kakovost:


Naš toner je proizveden v Sloveniji, kar pomeni, da podpirate lokalno gospodarstvo in hkrati uživate v visoki kakovosti. S poudarkom na raziskavah in razvoju smo razvili toner, ki ne vsebuje siloksanov, škodljivih kemikalij, ki lahko poškodujejo membrane printheadov v inkjet tiskalnikih.

Izjemna Kapaciteta in Učinkovitost:


Tonerska kartuša Brother TN2320, polnjena pri nas, ponuja izjemno kapaciteto do 2600 strani. Z uporabo mikrovibracij pri postopku polnjenja zagotavljamo še boljši izkoristek strani v primerjavi s konkurenco. Pri nas imate 100% garancijo na zadovoljstvo, saj verjamemo v vrhunsko kakovost naših izdelkov.

Hitra Dostava in Lokalni Prevzem:


Zavedamo se, da je čas dragocen, zato vam ponujamo možnost takojšnjega prevzema tonerja. Brez čakanja na dostavo, brez zapletenega naročanja preko spleta. Preprosto nas pokličite in se dogovorite za termin prevzema, ter toner bo vaš v trenutku.

Okolju Prijazno:


Pri nas skrbimo za okolje. Več kot 80% tonerja bo recikliranega, kar pomeni, da ne le skrbite za kakovostno tiskanje, temveč tudi za ohranjanje našega planeta.

Strokovno Opremljeni:


Z dolgoletnimi izkušnjami v industriji, se pri Svetu črnil resno lotevamo polnjenja tonerjev. Vsak toner ima resetirano zastavico za pravilno prikazovanje nivoja tonerja, zagotavljamo gladko in brezhibno delovanje. Očistimo rezilo, ki sreži toner prah iz razvijalnega valja, ter poskrbimo za dovolj suhega lubrikanta, preprečujemo zatikanje in nepravilne črte na vaših izpisih.