Magnetne Mešalne Palčke za Laboratorij 1 kos 8mm x 30mm

  • Artikel na zalogi
4,00 €
  • Rubrika: Specialne aplikacije
  • Izdelek ima na ogled 4 slik.
Inovativne Magnetne Mešalne Palčke za Laboratorijsko Uporabo

Opis:



Odkrijte vrhunske magnetne mešalne palčke, nepogrešljiv pripomoček v vsakem sodobnem laboratoriju! Naš set 5 kosov magnetnih mešalnih palčk predstavlja idealno rešitev za različne vrste laboratorijskih aplikacij, od kemijskih reakcij do bioloških preiskav.

Izdelane iz visokokakovostnega PTFE materiala, naše magnetne palčke zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost in odpornost na kemične vplive. S svojo cilindrično obliko in gladko površino omogočajo enostavno in učinkovito mešanje različnih raztopin, pri čemer minimalizirajo tveganje za kontaminacijo ali poškodbe posod.

Vsaka palčka v setu meri optimalno velikost 8x30mm, kar zagotavlja odlično prilagodljivost za različne velikosti in oblike laboratorijskih posod. Zaradi svoje kompaktne zasnove so te palčke lahko prenosljive in enostavne za shranjevanje, kar je še posebej koristno v laboratorijih z omejenim prostorom.

Zagotovite si natančno in enakomerno mešanje vaših vzorcev s temi vrhunskimi magnetnimi mešalnimi palčkami. Primerni so tako za profesionalno uporabo v raziskovalnih laboratorijih kot za izobraževalne namene na univerzah in šolah.

Ključne Značilnosti:


- Set 1 kvalitetne magnetne mešalne palčke.
- Izdelano iz trpežnega PTFE materiala, odpornega na kemične vplive.
- Idealne dimenzije 8mmx30mm za različne laboratorijske aplikacije.
- Enostavna uporaba in čiščenje.
- Učinkovito mešanje z minimalno kontaminacijo.

Ne zamudite priložnosti, da izboljšate učinkovitost in natančnost vaših laboratorijskih postopkov. Naročite svoj set magnetnih mešalnih palčk še danes in izkusite razliko v kakovosti in zmogljivosti!
Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni