Medeninasta sklopka 3mm na 5mm nefleksibilna D9L20

  • Artikel na zalogi
3,00 €
  • Rubrika: Strojegradnja
  • Izdelek ima na ogled 4 slik.

Brass Flexible Motor Shaft Coupling D9L20: Vodilni Izdelek za Zanesljiv Prenos Moči


Uvod


V svetu industrijske avtomatizacije in robotizacije je ključnega pomena izbira pravih komponent za učinkovit in zanesljiv prenos moči. Med mnogimi izdelki, ki so na voljo na trgu, izstopa Brass Flexible Motor Shaft Coupling D9L20. V tem članku bomo podrobno raziskali njegove lastnosti, uporabnost ter prednosti, ki jih prinaša v različnih aplikacijah.

Lastnosti izdelka


D9L20 Brass Flexible Motor Shaft Coupling je izdelan iz visokokakovostnega bakra, kar zagotavlja odlično trdnost in odpornost na obrabo. Ključne lastnosti tega izdelka vključujejo:

Notranji premer: 2mm do 6mm


Različne kombinacije premerov: 2mm do 2mm, 2mm do 2.3mm, 2mm do 3mm, itd.
Ocena zadovoljstva strank: 4.9 s 319 pregledi
Več kot 1.000 prodanih enot

Raznolike uporabe


D9L20 Brass Flexible Motor Shaft Coupling je vsestranski izdelek, ki najde svoje mesto v različnih industrijskih aplikacijah. Njegova uporaba sega od prenosa moči v motorjih do povezovanja gredi v različnih strojih in napravah. Prilagodljivost v izbiri notranjih premerov omogoča, da se en izdelek prilagodi različnim zahtevam.

Pregled sorodnih izdelkov


Poleg tega izdelka na trgu najdemo tudi druge povezane komponente, kot so Brass Rigid Motor Shaft Coupling, Shaft Coupling Aluminium Flexible Jaw, Motor Shaft Coupler Connector Sleeve Adapter in še več. Različne kombinacije in možnosti omogočajo inženirjem prilagajanje sistemov glede na specifične potrebe njihovih projektov.

Cena in Dodatne Ugodnosti


Cena D9L20 Brass Flexible Motor Shaft Coupling je konkurenčna, z dodatnimi ugodnostmi, kot so popusti in brezplačna dostava za nakupe nad 10 evrov. Z dodatnimi prihranki in visoko kakovostjo materiala je ta izdelek privlačna izbira za podjetja v iskanju zanesljivih komponent za svoje sisteme.

Zaključek


V zaključku lahko povzamemo, da je D9L20 Brass Flexible Motor Shaft Coupling odlična izbira za tiste, ki potrebujejo zanesljiv, prilagodljiv in trpežen element za prenos moči v svojih aplikacijah. Z visoko stopnjo zadovoljstva strank, številnimi prodanimi enotami in konkurenčno ceno postane ključna komponenta v svetu industrijske avtomatizacije.

Detai 242: Skrivnost Zanesljivega Delovanja Strojev


Prikaz dobre tolerance navojne palice in matice T8

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni