Mini360 DC-DC pretvornik napetosti navzdol

  • Artikel na zalogi
2,00 €
  • Rubrika: OPC drum coating
  • Izdelek ima na ogled 6 slik.

Mini360 DC-DC HM Buck Converter: Učinkovitost in Kompaktnost za Vaše Naprave



Uvod


V svetu elektronike se stalno razvijajo in inovirajo naprave za napajanje, zato je pomembno biti seznanjen z najnovejšimi tehnologijami. Mini360 DC-DC HM Buck Converter je eden izmed izjemnih primerov, ki prinaša izjemno učinkovitost in kompaktnost v svet napajalnih modulov.

Lastnosti in Specifikacije


Model: Mini-360


Mini360 je ultra majhen DC-DC modul s sinhronim usmernjevalnikom buck. Njegove lastnosti ga postavljajo v vrh naprednih napajalnih rešitev na trgu.

Lastnosti Modula


Neposredna usmernitev:


Modul je zasnovan za neposredno usmernitev, kar pomeni visoko učinkovitost pri pretvorbi energije.

Vhodna napetost:


Podpira širok razpon vhodnih napetosti od 4.75V do 23V.

Izhodna napetost:


Omogoča prilagodljivo izhodno napetost med 1.0V in 17V.

Izhodni tok:


Zagotavlja moč do 3A z možnostjo dolgotrajnega delovanja pri 1.8A.

Učinkovitost pretvorbe:


Do 96% učinkovitost pri največji obremenitvi.

Frekvenca stikala:


Deluje pri 340KHz, kar prispeva k stabilnemu delovanju.

Ohišje Modula


Mini360 preseneča s svojo ultra majhno velikostjo 17x11x3.8 mm, kar ga naredi idealnega za vgradnjo v omejenem prostoru.

Temperaturna Toleranca


Modul deluje v širokem temperaturnem območju od -40 stopinj Celzija do +85 stopinj Celzija, kar ga naredi primernega za različne okoljske pogoje.

Prednosti Uporabe Mini360


1. Učinkovitost Pretvorbe


Mini360 dosega visoko učinkovitost pretvorbe, kar pomeni manjše izgube energije med pretvorbo, s tem pa tudi manjše segrevanje modula.

2. Kompaktnost


Zaradi svoje ultra majhne velikosti je Mini360 primeren za vgradnjo v naprave z omejenim prostorom, kar olajša integracijo v različne projekte.

3. Prilagodljivost Napetosti


Možnost prilagajanja izhodne napetosti omogoča prilagajanje modula različnim zahtevam in specifikacijam napajanih naprav.

Uporaba v Praksi


Mini360 DC-DC HM Buck Converter najde široko uporabo v različnih elektronskih napravah, kot so napajalni viri za mikrokrmilnike, avtomatizirani sistemi, in druga nizkonapetostna vezja.

Zaključek


Zaključujemo, da je Mini360 DC-DC HM Buck Converter inovativen modul, ki združuje učinkovitost, kompaktnost in prilagodljivost. Z njegovo uporabo boste zagotovili zanesljivo in stabilno napajanje za vaše elektronske projekte.

Če razmišljate o nadgradnji napajalnih rešitev v vašem projektu, je Mini360 zagotovo vreden raziskovanja. Njegove napredne lastnosti bodo pripomogle k izboljšanju delovanja vaših naprav, medtem ko ohranja kompaktnost in zanesljivost.
Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni