Mini OLED ekran za Arduino 128x64 pixlov 0.96in i2C Moder

  • Artikel na zalogi
7,00 €
  • Rubrika: Strojegradnja
  • Izdelek ima na ogled 14 slik.

Mini OLED Zaslon za Arduino 128x64 Pik: Idealna Rešitev za Vaše ProjekteUvod


V svetu mikrokontrolerjev, kjer je natančnost, učinkovitost in prilagodljivost ključnega pomena, predstavljamo revolucionarni Mini OLED zaslon za Arduino 128x64 pik. Ta kompakten, a zmogljiv zaslon je zasnovan tako, da zadovolji potrebe ljubiteljev elektronike, pa naj gre za izobraževalne projekte, industrijsko avtomatizacijo ali osebne hobije.

Glavne Značilnosti


- Visoka Kompatibilnost:
Mini OLED zaslon je popolnoma združljiv z Arduino, 51-serijo, MSP430, STM32/2, CSR IC in drugimi krmilnimi čipi, kar omogoča široko uporabo v različnih aplikacijah.
- Energijska Učinkovitost:
Z izjemno nizko porabo energije, ki znaša samo 0,08 W pri osvetlitvi celotnega zaslona, je ta zaslon idealen za projekte, kjer je poraba energije kritičnega pomena.
- Nastavljiva Svetlost in Kontrast:
Uporabniki lahko prilagajajo svetlost in kontrast zaslona, kar omogoča optimalno vidljivost v različnih svetlobnih pogojih.
- Vgrajen Gonilnik/Krmilnik:
Z vključenim gonilnikom/krmilnikom je namestitev in upravljanje zaslona enostavno in brez težav.
- IIC Vmesnik:
Z IIC vmesnikom in jasno opredeljenimi pini (GND, VCC, SCL, SDA) je zaslon enostaven za povezovanje in programiranje.
- Fleksibilnost Montaže:
Z le štirimi zatiči je zaslon preprost za vgradnjo v različne projekte.
- Robusten Razpon Delovne Temperature:
Zaslon deluje učinkovito v razponu od -30 °C do 70 °C, kar zagotavlja zanesljivost v različnih okoljskih pogojih.
- Visoka Ločljivost in Majhne Dimenzije:
Z ločljivostjo 128x64 pik in majhnimi dimenzijami je idealen za projekte, kjer je prostor omejen.

Uporabne Aplikacije


Mini OLED zaslon za Arduino je več kot le zaslon; je ključni element za številne aplikacije. Njegova uporabnost sega od osnovnih izobraževalnih projektov do kompleksnih industrijskih aplikacij. Njegova visoka ločljivost in prilagodljivost omogočata uporabo v robotiki, avtomatiziranih kontrolnih sistemih, prenosnih napravah in celo v umetniških instalacijah.

Zaključek


Mini OLED zaslon za Arduino 128x64 pik je izjemen izdelek, ki združuje učinkovitost, prilagodljivost in visoko kompatibilnost. Njegova majhnost, visoka ločljivost in prilagodljive funkcije ga naredijo idealnega za širok spekter uporabnikov, od hobi elektronikov do profesionalnih inženirjev. Vlaganje v ta zaslon pomeni korak naprej v svet mikrokontrolerjev in odpira vrata neskončnim možnostim inovacij in ustvarjalnosti.


Modul za SD kartice

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni