Močan NdFeB magent okrogel 15mm x 5mm neodymium magnet

  • Artikel na zalogi
3,00 €
  • Rubrika: OPC drum coating
  • Izdelek ima na ogled 5 slik.

Odkrijte Moč in Ugodje z Neodimijevimi Magneti iz Svet črnilCenovno Ugodna Rešitev za Močne PotrebeV svetu, kjer je potreba po močnih in zanesljivih magnetih vedno večja, ponuja Svet črnil iz Ljubljane vrhunske neodimijeve magnete, ki združujejo moč, učinkovitost in trajnost. Naše magnete odlikujejo izjemne lastnosti, kot so visoka magnetna moč, odpornost na visoke temperature in izjemna vzdržljivost. Primeren za širok spekter aplikacij, od akustičnih naprav do medicinske opreme, naš izdelek zagotavlja ugodno, a močno rešitev za vsak izziv.Prednosti na Dlani  • - Maksimalna Moč in Zanesljivost: Z N35 oceno, naši magneti zagotavljajo optimalno delovanje v vsakem okolju.

  • - Večnamenska Uporaba: Idealni za elektroniko, elektrotehniko, mehaniko in zdravstveno opremo.

  • - Ekonomična Izbira: Ugodne cene in paketi od 2 do 500 kosov omogočajo prilagodljivost in prihranek.

  • - Lokalno in Zanesljivo: Podprto z več kot 20 leti izkušenj in inovacij v Ljubljani.


Izkušnje StrankUporabil sem neodimijeve magnete iz Svet črnil za svoj projekt in bil presenečen nad njihovo močjo in učinkovitostjo. Resnično presegajo pričakovanja in ponujajo veliko vrednost za svojo ceno! – Zadovoljna strankaRešitve za PrihodnostNeodimijevi magneti iz našega podjetja ne le da ponujajo močno in zanesljivo rešitev za različne potrebe, ampak tudi prispevajo k bolj trajnostni prihodnosti. S svojo dolgo življenjsko dobo in možnostjo recikliranja nudijo ekološko sprejemljivo alternativo.Kontroverzno Vprašanje: Ekonomija ali Ekologija?V svetu, kjer se nenehno soočamo z izbirami med ekonomičnostjo in ekološko sprejemljivostjo, kako lahko naša izbira močnih neodimijevih magnetov prispeva k boljšemu jutri? Ali je možno združiti učinkovitost z odgovornostjo do okolja?


Prikaz Delovanja Avtomatskega Stroja za Indukcijsko Varjenje Folije

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!