Najcenejša multifunkcijska naprava Epson EcoTank WorkForce

  • Artikel na zalogi
350,00 €
  • Rubrika: Tiskalniki
  • Proizvajalec: Epson
  • Izdelek ima na ogled 8 slik.
Majhna, zmogljiva multifunkcijska naprava, ki v sebi združuje vse pozitivne lastnosti dobrega tiskalnika, skenerja, faxa in kopirnega stroja. Ima vse možne povezave kot je USB za prenosnike, Mrežni LAN kabel za omrežja in delovne skupine, WI-FI povezavo za domače okolje in če nič od tega tudi NFC povezavo, če želite tiskati direktno brez infrastrukture in ruterja.
Od funkcij ima čisto vse - obojestransko tiskanje, ADF enoto za avtomatsko skeniranje strani, obromno programske opreme, zaslon na dotik, velik zaslon kjer se jasno vidi katera funkcija je izbrana. velike tipke. Kvaliteten LED skener za hitro in kakovostno skeniranje dokumentov.
Velik predal za papir in tudi velik izmetni pladenj za lovljenje večjega števila kopij.
Potem pa češnja na torti - na tiskalniku je narejena naša predelava, ki ima številne prednosti! Ena od njih je tudi ta, da vam črnila ne bo potrebno nalivati - kar za vas pomeni nič packarije. nič mehurčkov nič polivanja nič čakanja. Zamenja se celotna flaška naenkrat ! Na ta načnin boste tudi zaščitili tisklanik saj boste zmanjali celotni rezervoar v katerem so se nabiral smeti in strjeno črnilo ! Nič več kompromisov! Zares prijetna napravica, ki se bo odlično vklopila v vsako delovno okolje in vam prihranila goro časa in denarja.
Črnila smo razvili pri nas in ne vsebujejo siloxanov kar podaljša življenjsko dobo tiskalnika tudi do 5x. Tako da se boste verjetno tiskalnika prej naveličali preden bo odpovedal! Zares veliko naših strank naše tiskalnike uporablja po 10 let in več ! Prepričajte se!
Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni