Naprava za splakovanje kozarcev za gostilne SS RostFrei

  • Artikel na zalogi
75,00 €
  • Rubrika: Specialne aplikacije
  • Izdelek ima na ogled 5 slik.
To je specialna stvar, mi smo jo kupili ko smo imeli majhne otroke. Idealna je za pomivanje otroških flašk, bidonov in seveda tudi kozarcev, ožjih, širših takih kjer ne dosežete do dna ker so preozki.
Močan curek vode bo opravil delo namesto vas in vam prihranil veliko časa in denarja. Montaža je preprosta, če potrebujete pomoč pri iskanju konektorjev in cevi ali podaljškov za montažo noben problem lahko poslikate vašo trenutno stanje in nam pošljete mail in vam bomo poslali kaj še potrebujete, da si to zmontirate.
Imamo tudi monterje po terenu tako da vam lahko izrežejo luknjo in zmontirajo ta nastavek.
Še posebej je ta napravica uporabna v gostinstvu. Gostilničarji pozor - ta naprava vam bo prihranila ogromno časa in denarja, saj boste lahko z njo splakovali kozarce vseh velikosti in oblik.
Ker gre za specialno naročilo je dobavni rok nekje 4-5 tednov. Lahko pa da imamo tudi kakšno na zalogi. Pokličite in preverite...
Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni