Parkljasta spojka za motor ID 6mm OD 8mm

  • Artikel na zalogi
6,00 €
  • Rubrika: Strojegradnja
  • Izdelek ima na ogled 3 slik.

Inovativna Parkljasta Spoja za Motor z Izjemno Trpežnostjo in Kvalitetnim Materialom



V uvodu:



Pri izbiri parklja za motor je ključnega pomena, da se odločite za zanesljivo in trpežno rešitev. V tem članku bomo razpravljali o parklju z ID 6mm in OD 8mm, ki je opremljen z inovativnim blažilcem iz poliuretana in izdelan iz visokokakovostnega aluminija.

O sami parkljasti spojki:



Parkljasta spojka, ki jo predstavljamo, izstopa zaradi svoje trpežnosti in inovativnih lastnosti. S svojim ID 6mm in OD 8mm je idealna rešitev za motorje različnih velikosti. Njena najbolj izstopajoča lastnost je blažilec iz poliuretana, ki zagotavlja učinkovito absorpcijo tresljajev, kar povečuje življenjsko dobo spojke in zmanjšuje obrabo motorja.

Materiali, ki naredijo razliko:



Pri razvoju te parklja smo se osredotočili na uporabo najkakovostnejših materialov. Ohišje spojke je izdelano iz aluminija, kar zagotavlja visoko trdnost in odpornost na obrabo. To pomeni, da bo spojka zlahka kos različnim pogojem delovanja in obremenitvam, kar je ključno za dolgoročno zanesljivost.

Prednosti uporabe parklja z blažilcem iz poliuretana:



Izboljšana življenjska doba motorja:


Blažilec iz poliuretana zmanjšuje tresljaje, ki lahko povzročijo zgodnjo obrabo motorja, s čimer povečuje njegovo življenjsko dobo.

Nizka obraba spojke:


Trpežni materiali, kot je aluminij, zagotavljajo, da spojka dolgo ohranja svoje lastnosti in zmanjšuje potrebo po pogostih zamenjavah.

Prilagodljivost za različne motorje:


Z različnimi možnostmi velikosti (ID 6mm, OD 8mm) je ta parkl idealen za različne motorje in njihove specifične zahteve.

Zaključek:



Investiranje v visokokakovosten parkelj z blažilcem iz poliuretana in ohišjem iz aluminija je ključnega pomena za optimalno delovanje motorja. Ta inovativna parklja ni le trpežna, ampak tudi prilagodljiva za številne aplikacije. Prepričani smo, da bo izpolnila vaša pričakovanja glede zanesljivosti in trajnosti.


Prikaz dobre tolerance navojne palice in matice T8

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni