Plastični obeski za ključe personalizirani marketing 10kosov

  • Artikel na zalogi
3,00 €
  • Rubrika: Etikete
  • Izdelek ima na ogled 6 slik.
Obesek za ključe je cenovno ugoden izdelek, ki se izdeluje s pomočjo napredne tehnologije UV laserja. Izdelan je iz 1,6 mm debele plastike, ki je trpežna, nestrupena in prijetna na otip. UV obstojnost zagotavlja, da bo obesek dolgo časa ohranjal svoj prvoten videz brez bledenja barv.

Najbolj zanimiv del tega obeska je njegova popolna personalizacija. Kupci imajo možnost izbrati napis ali logotip podjetja, kar jim omogoča, da izdelek postane izjemno učinkovito promocijsko darilo. Poleg tega lahko izberejo tudi zaporedne številke, številke stanovanj ali telefonske številke, kar naredi obesek odličen za organizacijo ključev po hierarhičnem redu ali pa kot praktično darilo za poslovne partnerje in zaposlene. Na vašo željo prilagodimo tudi obliko obeska ki je lahko poljubna!

Za najmlajše kupce ponujamo možnost izbire med risanimi junaki, ki jih poznajo in imajo radi. Ta prilagoditev jim nudi dodatno veselje, saj obesek postane tudi igrača in ne le funkcionalen pripomoček.

Poleg vseh personalizacijskih možnosti je širok izbor barv še ena prednost našega izdelka. Na voljo so črne, bele, modre, zelene, rumene, zlate in še druge barve plastike, ki zagotavljajo, da bo vsak obesek unikaten in se bo popolnoma ujemal s podobo podjetja ali posameznika.

Ponosno poudarjamo, da so naši obeski za ključe izdelani v Sloveniji, kar zagotavlja visoko kakovost, hkrati pa spodbuja lokalno gospodarstvo. Zavedamo se, da nekateri kupci potrebujejo samo manjšo količino obeskov, zato omogočamo izdelavo že od 10 kosov naprej. Za večje naročila pa nudimo tudi atraktivne popuste, kar je odlična priložnost za podjetja, ki iščejo učinkovit in cenovno ugoden promocijski material.

Naši obeski za ključe so odlična izbira za vse, ki iščejo praktičen, personaliziran in estetski izdelek. Njihova vsestranskost in možnost prilagoditve jih naredita idealno darilo za različne priložnosti, kot so poslovna srečanja, promocijski dogodki, rojstni dnevi, poroke in še več. S tem izdelkom bodo kupci navdušeni, saj bodo imeli pri roki ne le obesek za ključe, temveč tudi unikatni kos, ki odraža njihovo identiteto ali podobo podjetja.
Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni