Polnjenje tonerja Canon CRG-067BK (5102C002AA) (črna)

  • Artikel na zalogi
40,00 €
  • Kompatibilna kartuša
  • Rubrika: Kartuše
  • Kompatibilnost: Canon
  • Izdelek ima na ogled 4 slik.

Revolucija v Polnjenju Tonerjev


Pri Svet črnil smo zasnovali revolucionarno metodo za polnjenje Canon CRG-067HC tonerjev, ki zagotavlja izpis več kot 2350 strani. S tehniko mikrovibriranja toner učinkoviteje zapolni kartušo, omogoča večjo kapaciteto in presega tovarniške standarde.


Ekspresna Obnova za Vaš Canon Toner


Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato v Svet črnil ponujamo storitev ekspresne obnove tonerjev Canon CRG-067BK. Za majhno doplačilo lahko vaš toner obnovimo v rekordnem času ene ure. Medtem ko mi skrbimo za vaš toner, lahko uživate v sprehodu po prelepi okolici ali opravite vaše nakupe v bližnjem Lidlu ali nakupovalnem centru Aleja. Več informacij najdete na www.lidl.si ali www.aleja.si.


Trajnost in Kvaliteta


Naši obnovljeni tonerji so zaščiteni z nano premazom proti praskam, uporabljamo pa tudi toner, pridobljen z metodo postopne polimerizacije, ki zagotavlja vrhunsko kakovost tiska.


Lokalno Podjetje, Globalne Prednosti


Izbira našega ljubljanskega podjetja pomeni podporo lokalnemu gospodarstvu in zagotavljanje ugodnih ter kakovostnih rešitev za tiskanje, ki prispevajo k daljši življenjski dobi tiskalniških komponent.


Stranke in Njihove Izkušnje


Naše storitve so prinesle opazno izboljšanje kakovosti tiskanja in prihranek, hkrati pa so podprle lokalno ekonomijo.


Seznam Ključnih Prednosti



  • - Mikrovibriranje za optimalno polnjenje

  • - Obnovljene komponente z nano premazom

  • - Postopna polimerizacija za vrhunsko kakovost

  • - Podpora lokalnemu gospodarstvu

  • - Hitra in učinkovita obnova


Zaključek: Prihodnost Tiskanja


V dobi, ko sta ekonomija in ekologija izjemnega pomena, se poraja vprašanje: Ali je možno združiti inovativnost z ekologijo in ekonomijo, ne da bi žrtvovali kakovost ali udobje?


Pregovor za Razmislek:


Misli globalno, deluj lokalno. - Ta misel odraža našo zavezanost k bolj trajnostnemu svetu skozi lokalno delovanje in inovacije.


Study on the environmental benefits of toner cartridge remanufacturing: Williams, J. & Shu, L. (2000). Analysis of toner-cartridge remanufacturer waste stream. Proceedings of the 2000 IEEE International Symposium on Electronics and the Environment.



New OPC drum coating system in operation - accepting preorders


Polnjenje tonerja z mikrovibracijami


Nanjnovejši toner za HP M1420W postopek obnove

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni