Polnjenje tonerja Canon CRG-067HC (5105C002AA) (modra)

  • Artikel na zalogi
60,00 €
  • Kompatibilna kartuša
  • Rubrika: Kartuše
  • Kompatibilnost: Canon
  • Izdelek ima na ogled 7 slik.

Revolucija v Polnjenju Tonerjev


Pri Svet črnil smo zasnovali revolucionarno metodo polnjenja tonerjev Canon CRG-067HC (modra), ki zagotavlja izpis več kot 2350 strani. Naš pristop temelji na mikrovibriranju, s katerim toner učinkoviteje zapolni kartušo, omogoča večjo kapaciteto polnjenja in presega tovarniške standarde.


Ekspresna Obnova za Vaš Canon Toner


Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato v Svet črnil ponujamo storitev ekspresne obnove tonerjev Canon CRG-067HC. Za majhno doplačilo lahko vaš toner obnovimo v rekordnem času ene ure. Medtem ko mi skrbimo za vaš toner, lahko uživate v sprehodu po prelepi okolici ali opravite vaše nakupe v bližnjem Lidlu ali nakupovalnem centru Aleja. Več informacij najdete na www.lidl.si ali www.aleja.si.


Trajnost in Kvaliteta


Obnovljene Komponente:


Vsak del je skrbno obnovljen, optični valji pa so zaščiteni s posebnim nano premazom proti praskam.


Vrhunska Kakovost Tonerja:


Uporabljamo toner, pridobljen z metodo postopne polimerizacije, ki zagotavlja boljšo kakovost tiska v primerjavi z grobo zmletimi tonerji.


Prednosti Postopne Polimerizacije


Ta tehnologija zagotavlja ovalne delce tonerja, ki povečujejo resolucijo tiskanja in so združljivi z več Canon i-SENSYS tiskalniki, nudijo izboljšano kakovost tiska podobno inkjet tehnologiji.


Lokalno Podjetje, Globalne Prednosti


Izbira Svet črnil pomeni podporo ljubljanskemu podjetju, ki zagotavlja ugodne in kakovostne rešitve ter prispeva k daljši življenjski dobi tiskalniških komponent.


Stranke in njihove izkušnje


Z uporabo storitev Svet črnil smo doživeli opazno izboljšanje kakovosti tiskanja, obenem pa smo prihranili in podprli lokalno ekonomijo.


Prihodnost Tiskanja


V dobi, ko sta ekonomija in ekologija izjemnega pomena, se poraja vprašanje: Ali lahko inovativne rešitve, kot je naša, prispevajo k bolj trajnostni prihodnosti, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost ali udobje?


Zaključek


Svet črnil z naprednimi tehnologijami in kvalitetnimi materiali zagotavlja izjemno storitev polnjenja tonerjev, ki je hkrati ekonomična in ekološka, s čimer presegamo pričakovanja in standarde.


Seznam Ključnih Prednosti:



  • - Mikrovibriranje za optimalno polnjenje

  • - Obnovljene komponente z nano premazom proti praskam

  • - Postopna polimerizacija za vrhunsko kakovost tiska

  • - Podpora lokalnemu gospodarstvu in ekologiji

  • - Hitra in učinkovita obnova tonerjev


Study on the environmental benefits of toner cartridge remanufacturing: Williams, J. & Shu, L. (2000). Analysis of toner-cartridge remanufacturer waste stream. Proceedings of the 2000 IEEE International Symposium on Electronics and the Environment.



New OPC drum coating system in operation - accepting preorders


Polnjenje tonerja z mikrovibracijami


Nanjnovejši toner za HP M1420W postopek obnove

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni