Prazne prozorne gelatinaste kapsule velikost 00 1000 kosov

Prazne prozorne gelatinaste kapsule velikost 00 1000 kosov

  • Artikel na zalogi
24,00 €
  • Rubrika: Strojegradnja
  • Izdelek ima na ogled 11 slik.

Akcijski paketi za ta izdelek:


Akcija 5 komplet

Skupaj: 90,00 €

Opis

Prazne želatinaste kapsule prozorne barve. Pakiranje 1000 kosov. Velikost 00. To je približno za 500mg prahu na kapsulo.
Kapsule so izdelane iz želatine naboljšega nemškega proizvajalca.Vsaka kapsula je sestavljena iz dveh kosov. Več si lahko preberete na: http://www.gelita.com/company
O želatini pa si lahko veliko preberete tudi na strani: http://en.wikipedia.org/wiki/Gelatine
Ker zaslužite najboljše smo se odločili pri nas naročiti večje količine in vam ponuditi možnost nakupa majhnih količin. Če imate želje po specifični barvi ali velikosti praznih želatinastih kapsul se obrnite na nas in naredili vam bomo ponubo, ki jo ne boste mogli zavrniti. Še enkrat velja poudariti, da so kapsule narejene v EU in so podvržene najbolj strogim testom kakovosti kar jih pozna prehrambena in farmacevtska industrija.
Če želite izvedeti več o velikosti in prostornini kapsul si lahko to preberete na povezavi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Capsule_(pharmacy)
Velikost 00 pomeni prostornino 0,95 ml
Želatina, ki je sestavina kapsule je alergen.
Vkolikor potrebujete pomoč vam lahko dobavimo tudi folije za blister pakiranje. Proizvajalec je največji na svetu tako da je kvaliteta najboljša in konsistentna.

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni