Skodelice za sublimacijski prenos - termokromatska ČRNA

  • Artikel na zalogi
7,20 €
  • Rubrika: Oprema za sublimacijo
  • Izdelek ima na ogled 4 slik.

Skodelice za sublimacijski prenos - termokromatska ČRNA: Inovacija in Zanesljivost za Vaš Dom ali Pisarno

Skodelice za sublimacijski prenos - termokromatska ČRNA združuje najnovejšo tehnologijo s praktičnostjo in trajnostjo. Idealno za tiste, ki iščejo zanesljivost in kakovost.

Vaše prednosti pri izbiri skodelice za sublimacijski prenos - termokromatska črna: Zanesljivost, kakovost, trajnost in podpora, ki jo zagotavlja Svet Črnil. Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta.

magične skodelice,keramika,darila,personalizirane,tiskanje,čaše,vrčki,darila,termokromatski,pigment,magične skodelice,keramika,darila,personalizirane,tiskanje,čaše,vrčki,darila,termokromatski,pigment

Prikaz magičnega učinka termokromatskih pigmentov

Odkrijte, kako Svet črnil preobraža industrijo personalizacije z uporabo hladnega laserja za čiščenje logotipov iz porcelanastih skodelic, brez poškodbe podlage. Idealno za majhna podjetja in inovatorje.,čiščenje logotipa,porcelanaste skodelice,hladni laser,personalizacija izdelkov,inovacije,majhna podjetja,Svet črnil,ekološka črnila,trajnostni razvoj

Čiščenje logotipa iz porcelanastih skodelic brez poškodbe podlage

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni