Tiskalnik etiket iz role na rolo FIN

  • Artikel na zalogi
1.830,00 €
  • Rubrika: Etikete
  • Izdelek ima na ogled 14 slik.

Inovativen Tiskalnik Etiket iz Role na Rolo: Sodobna Rešitev za Ugodno Tiskanje Just-in-Time



Dobrodošli v svetu inovacij in ugodnega tiskanja z našim razvijenim tiskalnikom etiket! Naša naprava, ki je popolnoma razvita v Sloveniji, predstavlja vrhunsko rešitev za tiskanje etiket z visoko zmogljivostjo in prilagodljivostjo, dostopno po ugodni ceni.

Glavne Lastnosti, ki Navdušujejo:



Kakovost in Trajnost:


Naš tiskalnik etiket je zasnovan s poudarkom na kakovosti tiska in dolgotrajni uporabi. Z uporabo mikro piezo tiskalne glave zagotavljamo izjemno natančnost in konsistenten tisk, ne glede na uporabljeno vrsto medija.

Ekonomičnost:


Prednost našega tiskalnika je njegova ekonomičnost. Z nižjimi stroški v primerjavi z drugimi tiskalniki na trgu omogoča prihranek denarja, ob hkratnem ohranjanju visoke kakovosti. Dolgotrajna življenjska doba tiskalne glave zmanjšuje potrebo po pogostih zamenjavah, medtem ko so naša črnila cenovno ugodna.

Prilagodljivost:


Naš tiskalnik je izjemno prilagodljiv, saj omogoča več načinov delovanja. Tiskanje na različne materiale, vključno z neprepustnimi in prosojnimi etiketami, zagotavlja možnosti za ustvarjanje raznolikih in trpežnih izdelkov.

Just-in-Time Tiskanje:


Ključna prednost našega tiskalnika je sposobnost tiskanja ''just-in-time''. Ta funkcionalnost omogoča prilagodljivost in učinkovitost v poslovanju, saj ni več potrebe po skladiščenju velikih količin predhodno natisnjenih etiket.

Primerjava z Ameriškim Konkurentom: Zakaj Tiskalniki od Primere Ne Dosežejo naših Standardov?



V današnjem svetu konkurence in inovacij je ključno razumeti, kaj ločuje našo napredno tehnologijo tiskalnikov etiket od konkurence. Primer iz ZDA, ki proizvaja podobne tiskalnike, se lahko pohvali s svojimi lastnostmi, vendar pa ne more skriti vrste pomanjkljivosti, ki vplivajo na uporabniško izkušnjo in finančno učinkovitost.

Visoki Stroški Črnila:


Konkurenčno podjetje uporablja zelo draga črnila, ki znatno posegajo v vaše profite. Nasprotno naš tiskalnik uporablja cenovno ugodna črnila, ohranjajoč visoko kakovost tiska brez nepotrebnih stroškov.

Omejena Širina Materiala:


Tiskalniki od Primere omogočajo le tiskanje do širine 150mm, medtem ko naši tiskalniki omogočajo tiskanje do širine 210mm. To povečuje vašo fleksibilnost in možnosti za ustvarjanje raznolikih etiket.

Debelina Role Papirja:


Konkurenčni tiskalniki omogočajo tiskanje na čisto majhne premere rol, kar ni primerno za proizvodnjo. Naš tiskalnik omogoča uporabo role papirja s premerom do 180mm, kar izboljšuje učinkovitost in produktivnost.

Redna Menjava Tiskalne Glave:


Tehnologija termalnih inkjetov od Canon in HP, ki jo uporablja konkurent, zahteva redno menjavo tiskalnih glav, kar povečuje stroške vzdrževanja. Naš tiskalnik, z uporabo piezo tehnologije od Epsona, omogoča dolgotrajno uporabo enake glave, kar vam prihrani denar.

Dodatni Stroški za Navijalec:


Pri konkurenčnih tiskalnikih je potrebno dodatno kupiti navijalec, kar poveča strošek investicije. Pri nas pa vključujemo avtomatski podajalec papirja brez dodatnih stroškov, kar vam zagotavlja pripravljeno rolo za avtomatsko lepljenje etiket.

Z zgornjimi poudarki želimo poudariti, da naš tiskalnik etiket izstopa zaradi svoje ekonomičnosti, prilagodljivosti in nizkih stroškov vzdrževanja v primerjavi s konkurenco. Če želite izboljšati svoje poslovanje, se odločite za našo napredno tehnologijo tiskalnikov etiket FIN.

Zaključek:


Naša razvita rešitev za tiskanje etiket predstavlja odgovor na potrebe sodobnega podjetja. Z visoko kakovostnim tiskom, ekonomičnostjo in prilagodljivostjo ponujamo celovito rešitev za vaše tiskarske potrebe. Pridružite se nam in izkusite enostavnost ter učinkovitost našega tiskalnika etiket, ki je povsem izdelan v Sloveniji.

Za več informacij o našem tiskalniku in kako lahko izboljša vaše poslovanje, nas kontaktirajte že danes!

Opomba:


Gre za predelavo epsonovega tiskalnika, ki v osnovi tiska na A4 pole, v tiskalnik, ki omogoča tiskanje iz role na rolo. Razvili smo popolnoma novo elektroniko, ki krmili celoten sistem senzorjev, tiska, pomika ter navijanja etiket. Tiskalnik je zasnovan z idejo za male domače proizvodnje ali manjše založništvo za tiskanje etiket za druge. Vgrajen ima senzor za zaznavo roba etikete in senzor za nepravilno oblikovane etikete, ki uporablja black mark tehnologijo prepoznave s pomočjo črne črte na zadnji strani.


Tiskalnik FIN predelava roll to roll

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni