WANPTEK DPS305U napajalnik s prilagodljivo močjo 30v 5A

  • Artikel na zalogi
92,00 €
  • Rubrika: Strojegradnja
  • Izdelek ima na ogled 11 slik.

UVOD



Svet črnil je znana platforma za spletno nakupovanje, ki ponuja raznolik izbor izdelkov, vključno z naprednimi napajalnimi napravami za laboratorijske potrebe. Ena od zanimivih možnosti na tem spletnem mestu je WANPTEK DPS305U, prilagodljiva napajalna naprava z avtomatskim izračunom moči, ki predstavlja odlično orodje za laboratorijske in raziskovalne namene. V tem članku bomo podrobno raziskali funkcionalnosti te naprave in preučili, kako se lahko prilagodi potrebam vašega podjetja.

AVTOMATSKO IZRAČUNAVANJE MOČI



WANPTEK DPS305U se razlikuje od drugih enosmernih napajalnih naprav, saj lahko samodejno izračuna vrednost moči glede na napetost in tok. Poleg tega lahko istočasno prikaže štiri-mestno vrednost napetosti, toka in moči, z numerično natančnostjo 0,01V in 0,001A. Ta lastnost omogoča natančno sledenje in nadzor nad električnimi parametri, kar je ključno pri različnih laboratorijskih aplikacijah.

5V/3.6A USB VMESNIK

Napajalna naprava ima vgrajen čip za prepoznavanje protokola hitrega polnjenja USB, kar omogoča 5V/3,6A izhod. To je posebej uporabno za hitro polnjenje mobilnih telefonov in drugih naprav. Razlika med običajnim USB vmesnikom in tem je v moči izhoda, ki omogoča hitro polnjenje, kar prihrani čas in energijo.

OPOZORILO NA KRATKI STIK



Za izboljšanje varnosti napajalne naprave in podaljšanje njene življenjske dobe je bil razvit alarm za kratki stik. Ko pride do kratkega stika, se napajalna naprava samodejno ustavi in pošlje opozorilo, kar preprečuje morebitno škodo na napravah ali okolici. Poleg tega ima naprava tudi zaščito pred prenapetostjo, prekomernim tokom, pregrevanjem in preobremenitvijo.

ŠIROKE APLIKACIJE



Prilagodljiva napajalna naprava je opremljena s pametnim temperaturnim ventilatorjem in hladilnim rebrom za odlično odvajanje toplote. Zaradi tega je še posebej primerna za laboratorijske raziskave, samostojne popravila elektronike, vzdrževanje komunikacijske opreme, proizvodne linije ter znanstvene raziskave in izobraževalne ustanove.

PAKIRANJE IN DODATKI



Vsaka naprava je priložena osnovnim dodatkom, vključno z glavno napajalno enoto, izhodnim napajalnim kablom, vhodnim napajalnim kablom in uporabniškim priročnikom. To zagotavlja, da je napajalna naprava pripravljena za uporabo takoj po odprtju embalaže.

ZAKLJUČEK



WANPTEK DPS305U predstavlja napredno in prilagodljivo napajalno napravo, ki je primerna za različne aplikacije, od laboratorijskih raziskav do popravil elektronike. S svojimi inovativnimi funkcionalnostmi in varnostnimi mehanizmi je lahko izjemno koristna v vašem podjetju, še posebej, če se ukvarjate z razvojem in proizvodnjo lastnih izdelkov.
Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni