Inovativna Rešitev za Pritrjevanje Cevi na Mini Črpalke

V tem videu vam predstavljamo preprosto, a izjemno učinkovito rešitev za pritrjevanje cevk na konektorje mini črpalk. V podjetju Svet črnil, ki že več kot 20 let uspešno deluje na področju potrošnega materiala in je znano po svojih inovacijah v industrijski avtomatizaciji in robotizaciji, smo našli rešitev za enega od pogostih problemov v industriji.

Problem:


Pri uporabi mini črpalk, še posebej pri črpanju tople tekočine, se pogosto soočamo s težavo, da se cevke segrejejo, tresejo in lahko celo staknejo. To povzroča ne le nevšečnosti pri delu, ampak tudi proizvodne napake in izpade v procesih.

Rešitev:


Dolgoletne izkušnje našega podjetja so nas pripeljale do preproste, a inovativne rešitve. Razvili smo poseben zaščitni obroč, natisnjen na 3D tiskalniku, ki objame 3/4 površine cevi. Ta obroč ne le da drži cev trdno na mestu, temveč tudi preprečuje, da bi se cev med delovanjem segrela in staknila.

Ta video vas bo vodil skozi celoten postopek, od tiskanja zaščitnega obroča do njegove uporabe. Pokazali vam bomo, kako enostavno je cev pritrditi na konektor črpalke, ne da bi se morali bati, da bi se cev med delovanjem iztaknila ali poškodovala.

Najboljše pri vsem tem pa je, da je ta inovacija za naše stranke popolnoma brezplačna. Ob nakupu mini črpalke boste prejeli tudi zaščitni obroč, ki vam bo omogočil varno in zanesljivo delo.

Predstavitev:


Odkrijte inovativno rešitev podjetja Svet črnil za pritrjevanje cevi na mini črpalke. Preprečite segrevanje in stikanje cevi z našim brezplačnim 3D natisnjenim zaščitnim obročem. Varno in enostavno!
  • Poglejte si izdelke povezane s tem člankom
  • Poglejte si dodatno dokumentacijo
  • Poglejte si druga povezana pogosta vprašanja: