Zaprtje podjetja IGMA ki je več kot četrt stoletja polnilo kartuše in tonerje v Ljubljani

Zaprtje podjetja IGMA, Več kot Četrt Stoletja Pionirja v Polnjenju Kartuš in Tonerjev v Ljubljani



Uvod


Po več kot četrt stoletja uspešnega delovanja v srcu Ljubljane je podjetje IGMA Igor Maver s.p., znano po svoji inovativnosti in zanesljivosti v polnjenju kartuš in tonerjev, zaprlo svoja vrata. S Trga komandanta Staneta 4, kjer je IGMA postalo simbol zaupanja in kakovosti, se je njegov ustanovitelj Igor Maver odločil za zasluženi pokoj in se pridružil vrstam največje slovenske stranke upokojencev.

Jedro


IGMA ni le ime podjetja; to je zgodba o vztrajnosti, inovacijah in predanosti strankam. Z letom 2024 pa se ta zgodba zaključuje, a njen duh ostaja živ. Kot nasledniki te impresivne dediščine, v Svetu črnil, nadaljujemo misijo IGMA in obljubljamo, da bo tiskanje za vas še cenejše in kakovostnejše. Naša trgovina na Rakuševi ulici 8, nasproti LIDL-a Spektra, že čaka na vse stranke IGMA, kjer jih bomo razvajali s 10% popustom ob omembi kode IGMA.

Izkušnja stranke


Maja, dolgoletna stranka podjetja IGMA, je ob našem prvem obisku izrazila navdušenje: Presenečena sem nad raznolikostjo in cenami! Poleg tega, da dobim vse za tiskanje, sem odkrila tudi popravila elektronike in celo ploterje. Pri Svetu črnil res poskrbijo za vse!

Zaključek


V Svetu črnil smo ponosni, da lahko nadaljujemo zapuščino IGMA in hkrati prinašamo inovacije in razvoj v svet tiskanja. Z našim lastnim razvojem, proizvodnjo in celovito ponudbo storitev se zavezujemo k zadovoljstvu gospodinj in tajnic, ki si zaslužijo samo najboljše. Obiščite nas in doživite razliko! Ali ste pripravljeni odkriti, kako lahko tiskanje postane preprostejše in ugodnejše?