Ali lahko s sublimacijo tiskam na karton ali lepenko?

Ali ste vedeli, da lahko s sublimacijsko tehnologijo tiskate tudi na karton ali lepenko? Da, prav ste prebrali! Zahvaljujoč inovativnemu pristopu, ki ga uporabljamo v našem podjetju Svet črnil, je to mogoče. Naš edinstven pristop vključuje uporabo posebnega prahu z nizkim tališčem, imenovanega LT (Low Temperature Melt), ki omogoča prenos sublimacijskega tiska na površine, ki ne prenašajo visokih temperatur. Ta revolucionarna metoda odpira nova vrata za ustvarjalnost in inovativnost v svetu tiska.


LT prah se topi že pri temperaturi 60 stopinj Celzija, kar pomeni, da je tisk prenesen pri nizki temperaturi, omogočajoč uporabo materialov, ki so bolj občutljivi na vročino. To ne samo da širi obzorja možnih aplikacij sublimacijskega tiska, ampak tudi povečuje varnost in zmanjšuje tveganje poškodb materiala med procesom tiskanja.


Uporaba sublimacije za tiskanje na karton in lepenko odpira nove možnosti za pakiranje, personalizirane darilne škatle, vizitke in mnoge druge aplikacije, ki zahtevajo edinstven, visokokakovosten tisk na netradicionalnih materialih. Naše podjetje Svet črnil je ponosno na čelu te inovacije, ponujamo pa tudi celovite rešitve in podporo za tiste, ki želijo raziskati in izkoristiti te nove tehnike tiskanja.


Za vsakogar, ki išče izstopajoče in inovativne tiskarske rešitve, je naša tehnologija LT praha z nizko tališčem prava revolucija. Ne samo da razširja spekter materialov, na katere je mogoče tiskati, ampak tudi poudarja našo zavezanost trajnosti in okolju prijaznim tehnologijam.


Zakaj se torej ne bi odločili za sublimacijski tisk na karton ali lepenko? Vaša izbira ne bo samo inovativna, ampak bo tudi odraz vaše zavezanosti kakovosti, inovativnosti in trajnosti.