Predstavitev

Smo družinsko podjetje, ki posluje od leta 2004 Mogoče se sprašujete, zakaj bi zaupali ravno nam ? Ker vam stojimo ob strani od začetka do konca. Ponujamo vam preverjene in učinkovite rešitve znanih problemov. K nam pridete s težavo in mi jo bomo rešili. Če se vam težave pojavijo med samim delom se prosim obrnite na nas. Mi vam bomo rešili vaš problem in še več. Pomagali vam bomo, da boste bolj uspešni in znižati stroške! Kaj pa pravzaprav počnemo pri nas?

Polnjenje kartuš in tonerjev

Polnjenje kartuš in tonerjev

V neposredni bljižini novega nakupovalnega središča Aleja Ljubljana, na hitro dostopni lokaciji, za vas že več kot 15 let polnimo kartuše in tonerje. Pri tem nam pomaga znanje in izkušnje ki jih nadgradujemo iz dneva v dan. Znižujemo cene in ponujamo najboljšo kvaliteto za dostopno ceno. Ker imamo lastno proizvodnjo vsi naši tonerji in kartuše ponosno nosijo oznako - obnovljeno v Sloveniji. Ne prodajamo ponaredkov ali kopij! Avtomatizirani in standardizirani postopki ki smo jih razvili za obnovo vam zagotavljajo kvaliteto ki jo pričakujete. Z uporabo obnovljenih tonerjev skrbimo za okolje hkrati pa prihranimo denar. Preizkusite naše storitve. Vedno imamo radi izzive.

Pakiranje

Pakiranje in doziranje

Postavili smo lastno proizvodnjo linijo vam lahko pomagamo z bogatimi izkušnjami pri podobnih projektih. Želite pakirati, pretakati goste oljne tekočine, sipke materiale, prah, tablete, kreme ipd. Pokličite 070 282 282 ali pišite nam na email svetcrnil@gmail.com in pomagali vam bomo, da boste tudi vi bolj hitri in učinkoviti pri svojem delu !

Tiskamo

Napredna tehnologija digitalnega tiska nam omogoča, da za naše stranke naredimo nemogoče!
 • tisk na les in lesene podlage
 • keramični lončki za kavo, čaj ali za pivo...
 • vizitke, letaki, etiket
 • tisk na PVC folijo
 • varnostne nalepke in opozorilne table
 • predpražniki, napisi na vratih
 • tisk kuvert, glav in nog, serijskih številk
 • tisk športnih dresov, bombažnih majic; svetlih in temnih...
 • zlatotisk, srebrni tisk, florescentni tisk
 • tisk s črnili ki spreminjajo barvo - "security ink"
 • tisk preslikačev za športne drese
 • tisk na samokopirni papir...
Specialne aplikacije
Posebna črnila za posebne namene

Izdelujemo črnila za vse inkjet tiskalnike in ploterje širokih formatov

Za posebne namene smo razvili vec razlicnih črnil. Najbolj smo ponosni na črnilo ki spremeni barvo pod UV lučjo. Uporablja se za tisk zaščitenih dokumentov, ki morajo biti izdatno zaščiteni pred nepooblaščenim kopiranjem in ponarejanjem.

Državni organi uporabljajo taka črnila za tisk osebnih dokumentov, vizumov ipd. V gospodarstvu pa se takšna črnila lahko uporabljajo za tisk darilnih bonov, vrednostnih papirjev, delnic, menic, notarskih zapisov... vsepovsod kjer je potrebna zaščita pred kopiranjem.

Razvili smo tudi dvobarvna črnila Optically variable ink (OVI) ki uporabljajo tehnologijo nano kristalov. Ti so vidni pod različnimi koti različnih barv. Vse to je možno sedaj tiskati digitalno z minimalnimi pripravami in nizkimi stroški.

Silikonski kalupi in 3D tiskanje

Imate idejo pa je ne znate realizirati? Potrebujete pomoč pri izdelavi prototipa? Pri razvoju novega unikatnega izdelka? Mi imamo ogromno izkušenj! Ponujamo vam celotni proces od izrisa do izdelave prototipa. In potem naprej do masovne produkcije. Izdelava 3D datoteke vaše ideje v najmoderneših programih za modeliranje. Specializirani smo tudi za izdelavo silikonskih modelov za vlivanje čokolade iz jedilnega silikona, ki ne vsebuje strupenih snovi. Prav tako vam lahko izdelamo silikonski kalup za izdelavo spominkov iz epoxi smol, akrila ali gipsa.

Jedilni silikon za čokolado
Jedilni silikon za čokolado

3D tiskanje

Prototipi od izrisa do koncnega izdelka v nekaj dnevih. Imamo znanje in tehnologijo, da lahko vaše ideje postavimo v resnicnost! Od oblikovanja, 3d izrisa, tiskanja, testiranja in izdelave celotnega projekta.

Premazovanje komponent za laserske tiskalnike

Imate tiskalnik/kopirni stroj in se vam je pokvarila ali iztrošila katera od naslednjih komponent: OPC valj, PCR valj, Razvijalni valj, brisalna klina, pomagalna klina, grelni valj, teflonska obloga...

Vse to lahko pri nas obnovimo za samo majhen strošek!

Prodaja premazov

Imate servis in obnavljate tonerje ali polnite kartuše? Super potem vam lahko pomagamo biti še boljši. Vedno je glavna prednost ki jo imate pred cenenimi kitajskimi ponaredki kvaliteta ki se približa ali celo preseže originalno kvaliteto. Tega se pri nas zavedamo in že več let ne uvažamo več kitajskih tonerjev in kartuš. Ampak se osredotočamo na kvalitetno in trajnostno obnovo komponent ki sestavljajo kvalitetno kartušo. Predlagam da nas pokličete in pomagali vam bomo!

Izobraževanje

Izobražujemo

Tisti, ki bi radi sami polnili tonerje in kartuše ponujamo velik izbor nadomestnih delov, črnil in tonerjev. Hkrati vam pri nas ponujamo več. Ob vsakem nakupu vsega kar potrebujete za refil vam bomo tudi razložili kako se kartušo pravilno obnovi. Za vse tiste, ki pa se vidite v tej panogi obnove in recikliranja pripravljamo tečaje in izobraževanja na to temo. Za vse ostalo se dogovorimo s posameznikom ali skupino individualno.

Psi dobrodošli

V naši poslovalnici v Ljubljani so vaši štirinožni ljubljenčki dobrodošli. Brez težav jih lahko pripeljete s seboj, ker vemo, da jim bližina človeka dobro dene. Edini pogoj je, da je pes socializiran.

Psi dovoljeni
Meni