Črnilo v plastenki 50ml za Tiskalnik Urh Magenta

  • Artikel na zalogi
13,00 €
  • Rubrika: Črnila in tonerji
  • Izdelek ima na ogled 3 slik.

Črnilo v Plastenki 50ml za Tiskalnik Urh Črna - Inovacija za Vaš Epson


Ugodno in Zanesljivo


Naša družba, Svet črnil, je razvila revolucionarno črnilo v 50ml plastenkah, posebej zasnovano za nemoteno in zanesljivo tiskanje z Epson tiskalniki. To črnilo, brez škodljivih siloksanov, zagotavlja daljšo življenjsko dobo vašemu tiskalniku, saj ne poškoduje vitalnih delov tiskalne glave. Naša inovacija ponuja prihranek, ugodnost in je idealna izbira za vse, ki cenijo kvaliteto in lokalno podporo iz Ljubljane.


Lokalna Rešitev za Globalne Prednosti


Vsaka plastenka črnila je opremljena z inovativnim pokrovom, ki omogoča enostavno in hitro polnjenje brez razlitja. Ta posebnost je še posebej pomembna za uporabnike s sistemom CISS, saj omogoča brezskrbno menjavo črnila z enostavnim vstavljanjem igle v pokrov. Svet črnil s tem dokazuje, da so lokalne rešitve lahko na čelu tehnološkega napredka in ekološke ozaveščenosti.


Prihranek, Ugodnost, Kvaliteta  • - Brez siloksanov: daljša življenjska doba tiskalnika

  • - Poseben pokrov: enostavno polnjenje brez razlitja

  • - Idealno za Epson tiskalnike: optimizirano za predelane modele

  • - Ekološka izbira: manj odpadkov in večja ozaveščenost


Strankina Izkušnja


Z uporabo črnila Svet črnil sem opazil opazno izboljšanje v kvaliteti tiska. Poleg tega je moj tiskalnik zdaj bolj zanesljiv in zahteva manj vzdrževanja. Resnično cenim, da lahko prispevam k boljšemu okolju, hkrati pa prihranim pri stroških, pravi zadovoljna stranka iz Ljubljane.


Ekologija ali Ekonomija: Kaj Če Lahko Izberete Oboje?


Ali ste vedeli, da z izbiro ekoloških rešitev ne samo da prispevate k boljšemu okolju, ampak lahko tudi prihranite? Kot je dejal slavni ekonomist, 'Prihodnost pripada tistim, ki razumejo vrednost ohranjanja za naslednje generacije'. Svet črnil vam omogoča, da z eno izbiro dosežete dvojno zmago. Zakaj bi izbirali med ekonomijo in ekologijo, ko pa lahko imate oboje?


Napredni pokrovčki za nalivanje črnil brez polivanja in packarije


Skrivnost cenejšega vzdrževanja: Modifikacija EcoTank sistema


Izgubljate stranke? Ni potrebe! Imejte Refill Station URH


Polnjenje EcoTank črnega črnila Epson 101 Black

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni