Električni rezalnik vizitk 85mm x 54mm (non-bleed)

  • Artikel na zalogi
215,00 €
  • Rubrika: Specialne aplikacije
  • Izdelek ima na ogled 14 slik.
Dva rezalnika vizitk

Skupaj: 344,00 €

Električni Rezalnik Vizitk Svet črnil – Ključ do Učinkovitosti in NatančnostiUvodV svetu poslovanja, kjer je prvi vtis ključnega pomena, so vizitke neprecenljivo orodje za vzpostavljanje stikov. Podjetje Svet črnil iz Ljubljane razume pomen kakovostnih vizitk in ponuja revolucionarno rešitev: električni rezalnik vizitk, ki zagotavlja natančnost, hitrost in dolgo življenjsko dobo.

JedroElektrični rezalnik vizitk Svet črnil je oblikovan za ustvarjanje popolnih vizitk z evropskim standardom dimenzij 85mm x 54mm. Ta pripomoček omogoča hitro in enostavno izdelavo vizitk, ki se popolnoma prilegajo v denarnice in druge nosilce vizitk. Noži, izdelani iz visokokakovostnega jekla, uvoženega iz Japonske, so samobrusni in zagotavljajo čist rez ter dolgo življenjsko dobo. S sposobnostjo izrezovanja do 600.000 vizitk, ta stroj predstavlja neprecenljivo naložbo za vaše podjetje.

Uporabniška IzkušnjaUporaba električnega rezalnika vizitk Svet črnil je spremenila način, kako pripravljamo vizitke za naše stranke. Hitrost, natančnost in zanesljivost stroja so nam prihranili čas in denar, pove zadovoljen kupec iz Ljubljane.

Poudarek na VrednostiSvet črnil ne ponuja le kakovostnega izdelka, temveč tudi prihranek časa in denarja. Nakup tega rezalnika je ugodna, lokalna izbira, ki prinaša dodano vrednost vašemu poslovanju. ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''Denar, ki ga prihranimo danes, je dobiček jutri,'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' je dejal Benjamin Franklin, kar odlično povzema filozofijo Svet črnil.

Zaključek in Kontroverzno VprašanjeV času, ko sta ekologija in ekonomija ključni temi, kako lahko inovativne tehnologije, kot je električni rezalnik vizitk Svet črnil, prispevajo k bolj zelenemu in učinkovitemu poslovanju?

Tess 900

Kako deluje?

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni