Foto papir Matt obojestranski vodoodporni 140g 100 pol A3 (420x297mm)

  • Artikel na zalogi
35,00 €
  • Rubrika: Foto papirji
  • Izdelek ima na ogled 6 slik.

Obojestranski papirji: Ugodna Rešitev za Visokokakovostni Tisk



Digitalna fotografija


V dobi digitalne tehnologije, kjer je kvaliteta slike ključnega pomena, je izbira pravega papirja za tiskanje fotografij bistvena. Svet črnil, ugledno podjetje iz Ljubljane, Slovenija, prinaša inovativno rešitev - Foto Papir Matt Obojestranski Vodoodporni 140g A3, ki združuje visoko kakovost in dostopnost.

Vrste papirjev in zakaj je matt boljši


Ta matirani papir je idealen za tiste, ki iščejo fotografsko kvaliteto z izjemno natančnostjo izpisa in bogatim spektrom odtenkov ter barvnih tonov, brez nepotrebnega sijaja. Njegova obstojnost proti vodnim kapljicam zagotavlja, da so vaše dragocene fotografije varne pred razmazovanjem. To je še posebej pomembno za ustvarjalce foto knjig in koledarjev, saj omogoča dvostranski tisk, kar povečuje izkoristek papirja in zmanjšuje odpad.

Eden izmed naših zadovoljnih strank, fotograf Janez Novak, je povedal: 'Odločitev za Svet črnilin Foto Papir Matt je bila ena najboljših odločitev za moje projekte. Kakovost tiska je vrhunska, barve so žive in natančne, poleg tega pa je cenovno ugodna rešitev.'

Zaključek:


Foto Papir Matt Obojestranski Vodoodporni 140g A3 od Svet črnil ponuja neverjetno vrednost, združuje kakovost, prihranek in trajnost. Kot je rekel slavni ekolog David Attenborough: 'Prihranek virov je prvi korak k trajnostnemu svetu.' Prav ta papir je odraz te filozofije, združuje ekonomičnost in ekološko osveščenost.

V času, ko je ekonomija vse bolj povezana z ekologijo, vas sprašujemo: Ali je čas, da prepoznamo vrednost trajnostnih izdelkov, ki nam hkrati omogočajo prihranek?
Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni