Indukcijski motor z reduktorjem 3IK15GN-C 220V AC 20rpm 15W

  • Artikel na zalogi
120,00 €
  • Rubrika: OPC drum coating
  • Izdelek ima na ogled 4 slik.

Majhen in zmogljiv: 15W indukcijski motor AC 220V 3IK15GN-C



V svetu miniaturnih motorjev se 15W indukcijski motor AC 220V 3IK15GN-C izpostavlja kot vsestranski in učinkovit potopnik. Ta kompakten motor, ki meri le 70 mm x 70 mm, ima neverjetnih 15 vatov moči, zaradi česar je idealen za široko paleto aplikacij.

Razkrivanje ključnih funkcij



Motor 3IK15GN-C se ponaša z zasnovo s fiksno hitrostjo, ki zagotavlja dosledno in zanesljivo delovanje. Njegovo enofazno delovanje poenostavlja namestitev in uporabo, njegova zaščita proti kapljam pa ščiti motor pred nenamernimi razlitji ali izpostavljenostjo vlagi.

Potopitev v tehnične specifikacije



Če se poglobimo v tehnične podrobnosti, motor deluje na frekvenci 50-60 Hz, ki je združljiva s standardnimi napajalniki AC. Doseže oceno učinkovitosti IE 2, kar dokazuje njegovo zavezanost varčevanju z energijo. Poleg tega motor ustreza standardom certifikacije CE, ki zagotavljajo varnost in kakovost.

Odprtje aplikacij



Motor 3IK15GN-C najde svojo nišo v različnih aplikacijah, vključno z:

Avtomatizacijski sistemi:


Motorjeva natančnost in zanesljivost ga naredita primernega za poganjanje transportnih trakov, robotskih rok in druge avtomatizirane opreme.

Medicinski pripomočki:


Njegova kompaktna velikost in nizka raven hrupa sta idealna za napajanje medicinskih črpalk, centrifug in druge občutljive opreme.

Hobby in DIY projekti:


Navdušenci in hobisti lahko motor uporabljajo za različne projekte, kot so ustvarjanje miniaturnih robotov, gradnja modelnih vlakov ali izdelava DIY aparatov.

Razkrivanje perspektive strank



Da bi ocenili zadovoljstvo strank, se poglobimo v razpoložljive ocene. Čeprav jih je omejeno število, povratne informacije slikajo pozitiven vtis. Eden od recenzentov poudarja gladko delovanje in tiho delovanje motorja, drugi pa ceni njegovo kompaktno velikost in vsestranskost.

Razkritje sodbe



15W indukcijski motor AC 220V 3IK15GN-C je privlačna izbira za tiste, ki iščejo majhen, zmogljiv in vsestranski motor. Njegova zasnova s fiksno hitrostjo, enofazno delovanje in zaščita proti kapljam ga naredijo praktično rešitev za različne aplikacije. Ne glede na to, ali se uporablja v avtomatizacijskih sistemih, medicinskih pripomočkih ali hobby projektih, motor 3IK15GN-C zagotavlja zanesljivo delovanje in v svojem kompaktnem ohišju ima udarec.

Dodatne značilnosti



Poleg zgoraj omenjenih ključnih funkcij ima motor 3IK15GN-C tudi naslednje značilnosti:

Dolžina gredi: 12 mm
Premer gredi: 3 mm
Vrsta gredi: ključavnica
Teža: 150 g

Zaključek



Motor 3IK15GN-C je vsestranski in učinkovit motor, ki je primeren za široko paleto aplikacij. Njegova kompaktna velikost in nizka cena ga naredita še bolj privlačno izbiro.
Artikel žal nima priporočil :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni