Oživitev starejšega Brother Tiskalnika: Kako Prolongiramo Življenjsko Dobo z Inovativnim Črnilom

Uvod


V naš servis je nedavno prispel Brother tiskalnik, ki je bil neuporabljen od leta 2019. Ta primer ponuja odlično priložnost, da pokažemo, kako lahko z našim strokovnim znanjem in inovativnim črnilom A84 oživimo starejše modele tiskalnikov.

Uporaba Kartuš LC525 in LC529 v Brother Tiskalnikih
Brother tiskalniki običajno uporabljajo kartuše LC525 ali LC529. Pomembna prednost teh kartuš je, da ne vsebujejo čipov, zaradi česar ni potrebno resetiranje z reseterjem.

Proces Izpraznitve in Polnjenja Kartuš
Ključnega pomena je, da izpraznimo staro črnilo iz kartuš. V ta namen smo pripravili video, ki prikazuje natančen postopek praznjenja starega črnila in polnjenja s svežim.

Inovativno Črnilo A84 Brez Siloksanov
Naše črnilo A84, ki ne vsebuje škodljivih siloksanov, je plod dolgoletnega razvoja in testiranja. To črnilo ne samo podaljšuje življenjsko dobo tiskalnih glav, ampak tudi preprečuje sušenje in mašenje šob.

Čiščenje Tiskalne Glave
Pri tiskalnikih, ki so dolgo stali, je pomembno, da se tiskalna glava temeljito očisti. Uporabili smo čistilno tekočino, ki vsebuje pirolidinon in glikol v optimalnem razmerju, kar zagotavlja učinkovito čiščenje glave, razen v primerih fizične poškodbe.

Zaključek in Ponudba Storitev
Po čiščenju in zamenjavi črnila stranka lahko znova uporablja tiskalnik brez težav, pri čemer prihrani stroške nakupa novega. Če se soočate s podobnimi težavami pri vaših starejših tiskalnikih, nas obiščite. Ponujamo različne rešitve - od popravil do prodaje tiskalnikov - vse z namenom reševanja vaših težav.