Polnjenje kartuš za Epson SureColor ploterje SC T3470 ipd

  • Artikel na zalogi
1,00 €
  • Kompatibilna kartuša
  • Rubrika: Kartuše
  • Kompatibilnost: Epson
  • Izdelek ima na ogled 11 slik.
Polnjenje 110mL

Skupaj: 24,30 €

Polnjenje 350mL

Skupaj: 58,50 €

Polnjenje 700mL

Skupaj: 90,00 €

Ugodno Polnjenje Kartuš za Epson SureColor T3470: Inovacija iz Ljubljane



Predstavitev Epson SureColor T3470


Epson SureColor T3470 je visokoproduktiven 24-palčni tiskalnik, idealen za tiskanje načrtov, tehničnih risb in plakatov. Značilnosti tiskalnika vključujejo natančno tiskanje A1/D velikosti v samo 25 sekundah, visokoresolucijsko tiskanje do 2400 dpi, in uporabo napredne UltraChrome XD2 pigmentne tehnologije črnila.



Naša Storitev: Ponovno Polnjenje z Napredno Tehnologijo


V Svet Črnil ponujamo storitev polnjenja originalnih kartuš Epson SureColor T3470 z uporabo napredne 3D tehnologije in avtomatiziranega sistema. Naš proces zagotavlja, da so kartuše napolnjene brez poškodb, z možnostjo polnjenja 110 ml, 350 ml in večjih 700 ml kartuš.



Zakaj Izbrati Nas?


Naše črnilo je izdelano z najnovejšo tehnologijo nano pigmentov in ultrazvoka, kar zagotavlja visoko kakovost, primerljivo z originalnim črnilom. Ponujamo prihranke, ne da bi ogrozili kakovost tiska.



Prednosti Našega Črnila


Naše črnilo zagotavlja UV obstojnost, širok barvni gamut in nizke stroške vzdrževanja. Poleg tega naša črnila ne povzročajo sušenja ali mašenja tiskalnih glav.



Druge oznake - Enaka zunanjost


Če vaše kartuše niste našli med oznakami ali imate drugačen model ploterja. Ne skrbite. Zagotovo imamo rešitev tudi za vas. Predlagam, da nas pokličete na naš telefon in vam bomo pomagali po svojih najboljših močeh.


Zakaj Lokalna Izbera Pomeni Razliko


Kot lokalno podjetje iz Ljubljane, Svet Črnil ponuja personalizirano storitev z najnižjimi cenami. Ponosni smo na pozitivne povratne informacije naših strank, ki cenijo naš pristop in kakovost.


Razmislek o Ekologiji in Ekonomiji


Ali ste vedeli, da je uporaba obnovljenih kartuš korak k zeleni prihodnosti? Vsako polnjenje kartuše pomeni manj odpadkov. Kako lahko vaše podjetje prispeva k bolj trajnostnemu svetu?


Prikaz Polnjenja Kartuš za Epson Plotterje Serije SureColor

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)
Artikel žal nima priporočil :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni