Rabljena multifunkcijska naprava Canon G4411 4 v 1

  • Artikel na zalogi
150,00 €
  • Rubrika: Tiskalniki
  • Proizvajalec: Canon
  • Izdelek ima na ogled 6 slik.
Pozdravljeni, gledalci, in dobrodošli v prav posebnem dogodku, kjer vam bomo predstavili čudo tehnologije, ki je bolj zabavno ime za rabljen tiskalnik Canon G4411! O, da, ste prav slišali - tiskalnik, ki ima ime kot superjunak in zmožnosti, da ustvari prave umetniške mojstrovine. Dajte mi roko, dragi gledalci, medtem ko vas popeljem skozi razburljivi svet tiskanja!

Torej, dragi moji, Canon G4411, kot bi rekli v stripu, je tiskalnik, ki bo v trenutku rešil vaše nujne tiskarske potrebe. Poglejmo si njegove specifikacije, kot bi jih predstavila humorna dvojica - Jurij Zrnec in Lado Bizovičar:

Jurij Zrnec: No, Lado, poglejva tole – tiskalnik ima barvni zaslon na dotik. Kako si predstavljaš, da tiskanje postane kot igranje na najboljši videoigralni konzoli?

Lado Bizovičar: Ah, Jurij, to pa je visoka tehnologija, da se ti zvrti v glavi! Ampak počakaj, dokler ne slišiš, da ta čudež ustvarja tudi brezžično povezavo. Ne, ni čarovnija, to je Canon G4411!

Jurij Zrnec: No, Lado, a si že slišal, da ta tiskalnik dela tudi obojestransko tiskanje? To je kot, veš, kot bi imel dva obraza naenkrat!

Lado Bizovičar: Ha, Jurij, res neverjetno! In ne samo to – ta tiskalnik je kot neskončen vir črnila, kot fontana mladosti za vaše dokumente!

Jurij Zrnec: Prav imaš, Lado! In poslušaj tole – hitrost tiskanja je tako blazno hitra, da bi lahko medtem popil tri skodelice kave!

Lado Bizovičar: Jurij, dragi, pa to je idealno za vse nas, ki radi čakamo do zadnjega trenutka, kajne? Ampak še več – gledaj to – skener, ki je kot teleporter za vaše papirje! Še preden rečeš ''pixma'', je tvoj dokument že v računalniku.

Jurij Zrnec: Lado, to je tiskalnik za prihodnost! In dragi gledalci, kot bi rekel naš odlični Lado, ''Canon G4411 – tiskanje, kot ga še niste doživeli! Priporočam, da se ga lotite, preden postane zvezda svoje lastne nadaljevanke!''

Lado Bizovičar: In Jurij, ne pozabite, da ima ta tiskalnik tudi brezžični dostop, tako da lahko svoje dokumente tiskate kar iz postelje! To je, dragi moji, resnično tiskanje s stilom!

Jurij Zrnec: In tako, dragi gledalci, smo vam predstavili Canon G4411 - tiskalnik, ki bi ga rad imel še superjunak! In ne pozabite, če vas zanima, hitite na naslov https://www.canon.si/printers/pixma-g4411/specifications/ in si oglejte vse te čarovnije sami!

Lado Bizovičar: Točno tako, Jurij! In ne pozabite, če imate kakšno vprašanje, pokličite nas – vendar ne pozabite, da ne tiskamo odgovorov!

In tako, dragi gledalci, se poslavljamo od vas v imenu Canon G4411, ki bo vaše tiskarske potrebe izpolnil z nasmehom na obrazu! Jurij Zrnec in Lado Bizovičar, odhajava v svet črnil dokler se ne srečava znova!
Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni