Set čipov za Epson Stylus Photo 9800 (8 barv)

  • Artikel na zalogi
58,00 €
  • Rubrika: Reseterji in čipi
  • Izdelek ima na ogled 3 slik.

Set čipov za Epson Stylus Photo 9800 in 7800 - Ceneje, Ugodno, Prihranek

Nadomestni čipi za Epson ploterje so idealna rešitev za vse, ki imate težave z originalnimi čipi. Svet črnil vam ponuja set čipov za Epson Stylus Photo 9800 (8 barv), ki omogoča, da ne bo več potrebno kupovati originalnih kartuš za nove čipe.

Rešitev za Uporabnike Rabljenih Tiskalnikov

Posebej primerno za vse, ki ste kupili rabljen tiskalnik iz uvoza ali iz druge roke in vam sedaj ne sprejme čipov. Nadomestni čipi so idealna rešitev, če vam je kateri od čipov odpovedal. Za resetiranje lahko uporabite tudi reseter, ki je v naši ponudbi.

Primernost za Predelane Tiskalnike

Če imate predelan tiskalnik na sublimacijo, DTF ali DTG, potem nujno preverite kakšna je oznaka na gonilniku. Čipi za modele 7800 in 7880 ter 9800 in 9880 so različni, zato bodite pozorni, da ne naročite napačnih!

Primerjava z Originalnimi Epson Čipi

Lastnost Nadomestni čipi Svet črnil Originalni Epson čipi
Cena Nižja Višja
Razpoložljivost Takojšnja Omejena
Kakovost Visoka Visoka
Ekologija Bolj okolju prijazni Manj okolju prijazni

Pozitivna Izkušnja Stranke

Kupil sem nadomestne čipe za svoj Epson Stylus Photo 9800 in moram reči, da sem izjemno zadovoljen. Ne samo, da sem prihranil denar, tudi delujejo odlično. Svet črnil je res vrhunski!

- Zadovoljna stranka iz Ljubljane

Končno Vprašanje

Ali se res splača vedno kupovati drage originalne čipe, ko pa lahko z nadomestnimi čipi prihranite denar in prispevate k boljši ekologiji?

Resetiranje čipa in polnjenje tonerjev za Xerox C230/C235 vam omogoča prihranek in varovanje okolja z enostavnim postopkom in kakovostnim prahom.,resetiranje čipa Xerox C230,resetiranje čipa Xerox C235,polnjenje tonerjev Xerox,tonerji,varovanje okolja,cenovno ugodno polnjenje tonerjev,kakovostno črnilo,Svet črnil,postopek resetiranja čipa,prihranek pri tiskanju

Reset čipa za Xerox C230/C235

Odkrijte kako enostavno lahko z našim reseterjem ponastavite in večkrat uporabite čip na SAWGRASS SG500 kartušah. Naša kakovostna črnila in strokovna podpora zagotavljajo vrhunsko zadovoljstvo., SAWGRASS SG500,zamenjava čipa,reseter za čipe,kakovostno črnilo,črnila izdelana v Sloveniji,ponovno polnjenje kartuš,izkušnje strank,trajnostne rešitve

Prikaz zamenjave čipa na SAWGRASS Virtuoso SG500 kartušah

Odkrijte revolucijo v tiskanju z AUTO RESET čipi za HP 963 kartuše od Svet črnil. Prihranite, zmanjšajte odpad in uživajte v neskončnem tiskanju. Spremenite svoje tiskalniške navade zdaj!,HP 963,AUTO RESET čipi,ARC čipi,nadgradnja kartuš,ponovno polnjenje črnila,ekonomično tiskanje,okolju prijazno tiskanje,inovacije v tiskanju,Svet črnil

Zamenjava čipov na HP 963 kartušah za AUTO RESET čipe

epson,ecotank,inktank,1500w,sitotisk,film,negativ,uv,osvetlitev,triklor,potemnitev,litography,osvetljevalka,epson,ecotank,inktank,1500w,sitotisk,film,negativ,uv,osvetlitev,triklor,potemnitev,litography,osvetljevalka

Epson 1500W za tiskanje sitotiskarskih filom

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni