Odpadno črnilo za štampiljke ali kaj drugega 100mL

  • Artikel na zalogi
1,00 €
  • Rubrika: Črnila za štampiljke
  • Izdelek ima na ogled 4 slik.

Izkoristite Odpadno Črnilo za Ugodno Obarvanje Vaših Izdelkov


V letu 2023 smo pri Svetu črnil začeli z zbiranjem odpadnega črnila, ki ga po simbolični ceni ponujamo vsem, ki potrebujejo črnilo za štampiljke, promocijske izdelke in druge namene, kjer obstojnost ali sestava črnila ni ključna. Naša prizadevanja za trajnost in ugodno ponudbo črnila so rezultirala v inovativnem projektu, ki bo koristil tako okolju kot tudi vašim tiskovinam.


Kako Deluje Projekt Zbiranja Odpadnega Črnila


Veseli nas, da lahko sporočimo, da smo začeli zbirati odpadno črnilo in mu ponuditi novo življenje. Odpadna črnila, ki jih zbiramo, so zmešana in shranjena v velikem sodu, kjer se različne vrste črnil zlijejo v eno. Pomembno je poudariti, da so vsa črnila, ki jih uporabljamo, na vodni osnovi. To vključuje disperzijska in pigmentna črnila, ki so zmešana, da ustvarijo končni izdelek - črnilo črne barve.


Poleg tega vas pozivamo, da sodelujete pri ohranjanju okolja tako, da prinesete svoje prazne flaške, v katere bomo z veseljem natočili odpadno črnilo. Na ta način lahko zmanjšamo porabo novih embalaž, recikliramo in zmanjšamo količino odpadkov. Če pa nimate primernih praznih flašk, se ne obremenjujte, saj vam lahko zagotovimo našo posebno flaško, opremljeno z varnostnim ventilom, ki preprečuje nekontrolirano iztekanje črnila iz plastenke. Ta poseben pokrovček je vključen v ceno 2€ in omogoča, da črnilo izteče iz flaške le ob rahlem stisku, kar olajša doziranje. Poleg tega ventil prepreči izlitje črnila tudi v primeru, da se flaška prevrne med rokovanjem. Toplo priporočamo uporabo te flaške za bolj enostavno in čisto doziranje črnila.


Kdaj Je Pomembna Cena?


Razumemo, da obstajajo situacije, kjer je cena ključna. Morda potrebujete veliko količino črnila za obarvanje promocijskih izdelkov ali štampiljk, kjer je najpomembnejša dostopnost in cena. Zaradi tega ponujamo črnilo po simbolični ceni, ki znaša le 1 € na 100 mL. Če pa se odločite za večjo količino in vzamete 1L črnila, je cena samo 5 €. S tem želimo omogočiti, da tudi manjša podjetja in posamezniki dostopajo do ugodnega črnila, ki bo zadovoljilo njihove potrebe.


Uporabnost Črnila na Različnih Materialih


Naše črnilo se odlično prijema na različne materiale, kot so papir, karton, les in drugi naravni materiali. Prav tako je primerno za tisk na bombažno tkanino, kjer bo zagotovilo trdno in dolgotrajno barvanje. Pomembno pa je omeniti, da ni primerno za tisk na plastične podlage. Če pa želite uporabiti to črnilo na plastičnih podlagah, vam priporočamo, da predhodno uporabite premaz UniCoat, ki ga najdete v naši ponudbi. S tem premazom boste dosegli odlične rezultate pri tiskanju na različne površine.


Pomagajte Ohranjati Okolje


Z našim projektom zbiranja odpadnega črnila želimo prispevati k ohranjanju okolja. Namesto, da bi se odpadno črnilo odvrglo in onesnaževalo okolje, mu omogočamo drugo priložnost. S tem lahko varčujemo z naravnimi viri in zmanjšamo količino odpadkov.


Zaključek


Če ste v potrebi po ugodnem črnilu za štampiljke, promocijske izdelke ali druge namene, kjer je pomembna cena in ne zahtevate visoke obstojnosti ali posebne sestave črnila, vas vabimo, da se obrnete na nas. S svojim nakupom boste prispevali k ohranjanju okolja, hkrati pa boste dobili kakovostno črnilo po ugodni ceni. Skupaj lahko naredimo razliko pri ohranjanju okolja in hkrati izkoristimo priložnost za ugodno obarvanje tiskovin.


Svet Črnil: Zgodba o Recikliranju in Odpadnem Črnilu

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)
Artikel žal nima priporočil :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni