Čip za Samsung CLT-404 CMYK za 1500 strani

  • Artikel na zalogi
10,00 €
  • Rubrika: Reseterji in čipi
  • Izdelek ima na ogled 7 slik.
Rainbow pack CMYK in čipi

Skupaj: 90,00 €

CMYK čipi

Skupaj: 36,00 €

Nadgradite svoj tiskalnik Samsung CLT-404 s čipi za polnjenje vseh štirih barv: Cyan, Magenta, Yellow in Black (CMYK). Pri Svet črnil smo ustvarili čipe, ki omogočajo ponovno polnjenje tonerjev brez izgube kakovosti tiskanja. Na voljo je možnost naročila posameznih barv ali pa celotnega kompleta, ki vam zagotavlja popolno svežino in zanesljivost za vsako barvo. Preprosto nam sporočite, katero barvo potrebujete, ali pa izkoristite ugodnost akcijskih kompletnih setov za še večje prihranke.

Lastnosti Izdelka:



Inovativna Zaščita: Naši čipi so rezultat inovacij iz Taiwana, ki so premagale zaščito tonerjev. S tem omogočajo ponovno polnjenje tonerjev brez kompromisov.

Ujemljivost s Samsung CLT-404:


Čipi so posebej zasnovani za uporabo s tiskalniki Samsung CLT-404, kar zagotavlja popolno združljivost in brezhibno delovanje.

Enostavna Uporaba:


Zamenjava čipov je hitra in enostavna, kar omogoča neovirano nadaljevanje tiskanja brez nepotrebnih zapletov.

Ultrazvočno Varjenje:


Ohranjamo integriteto tonerjev s tehnologijo ultrazvočnega varjenja, ki preprečuje poškodbe pri odpiranju tonerja.

Zeleno in Ekonomično:


Z našimi čipi ne le privarčujete denar, ampak tudi aktivno sodelujete pri zmanjševanju odpadkov, saj omogočajo večkratno polnjenje tonerjev.

Kako Naročiti:



Posamezne Barve:


Pri oddaji naročila enostavno navedite želeno barvo (Cyan, Magenta, Yellow ali Black).

Komplet Barv (CMYK):


Izkoristite akcijske komplete in naročite celoten set čipov za vse barve. Tako boste prihranili še več in imeli na voljo vse potrebno za nemoteno tiskanje.

Zakaj Izbrati Čipe od Svet črnil:



Pri Svet črnil se zavezujemo k zagotavljanju visokokakovostnih izdelkov, ki vam omogočajo ekonomično in ekološko tiskanje. Z našimi čipi za Samsung CLT-404 CMYK boste dosegli vrhunsko kakovost tiskanja brez nepotrebnih stroškov. Izberite trajnostno alternativo in nadgradite svoj tiskalnik že danes. Prihranite denar, zmanjšajte odpadke in ohranite okolje z izdelki Svet črnil.


Kako prihraniti denar in prispevati k okolju s polnjenjem tonerja Samsung CLT-404

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni