Mini prenosni tiskalnik ARIA za tiskanje na embalažo

  • Artikel na zalogi
185,00 €
  • Rubrika: Specialne aplikacije
  • Izdelek ima na ogled 8 slik.
Mini prenosni tiskalnik ARIA je vaša ključna izbira za natančno tiskanje in označevanje embalaže, ki vam omogoča popoln nadzor nad vašimi proizvodnimi procesi. S široko paleto funkcij in več možnostmi prilagajanja, postanete pravi mojster tiskanja, ki lahko ustvari edinstvene in profesionalne oznake za vaše izdelke.

Ključne funkcionalnosti tiskalnika ARIA vključujejo:



Tiskanje Serijskih Številk in Črtnih Kod:


S tiskalnikom ARIA lahko enostavno ustvarjate serijske številke in črtne kode, kar je ključno za sledljivost in inventuro. Vsak izdelek lahko dobi svojo edinstveno identifikacijo.

Datum Roka Uporabe:


Zmožnost tiskanja datuma roka uporabe omogoča sledenje svežini vaših izdelkov, kar je še posebej pomembno v prehrambni in farmacevtski industriji.

Natančno Tiskanje Črk in Simbolov:


Bogat nabor črk in posebnih znakov vam omogoča, da oblikujete besedila in simbole po lastni izbiri. Vaša embalaža bo tako izstopala in pustila močan vtis.

Enostavno Povezovanje Prek USB Kabla:


Tiskalnik ARIA se poveže prek USB kabla, kar vam omogoča, da naložite svoje lastne simbole, napise ali logotipe za popolno prilagajanje.

Vgrajen Operacijski Sistem:


Tiskalnik ima vgrajen operacijski sistem, ki omogoča shranjevanje datotek in nadaljevanje tiskanja od prejšnjih serij. To je še posebej uporabno pri inventuri in pri zagotavljanju dosledne označbe izdelkov.

Uporaba Vodnih Črnil in Črnil na Osnovi Topil:


Lahko izbirate med različnimi vrstami črnil, vključno z vodnimi črnili in črnili na osnovi topil, kar vam omogoča prilagajanje tiskalnega procesa glede na vaše potrebe.

Črnila na UV Osnovi:


Za posebne potrebe se lahko odločite za črnila na UV osnovi, ki jih fiksira s pomočjo UV luči za trajno označbo.

Poleg tega je Mini prenosni tiskalnik ARIA zasnovan tako, da deluje brez potrebe po napajanju, saj ima zmogljivo baterijo. To vam omogoča, da ga uporabljate na terenu ali v proizvodnji, kjer ni vedno na voljo električnega vira.

Vrhunski dizajn tega tiskalnika omogoča tudi enostavno preoblikovanje za avtomatsko tiskanje na tekočem traku, kar je idealno za dotiskovanje izdelkov med proizvodnim postopkom.

Če iščete inovativno orodje za DIY projekte, proizvodnjo, pakiranje, označevanje serij in številk ter embalažo, je Mini prenosni tiskalnik ARIA prava izbira za vas. Naj postane vaš partner pri ustvarjanju in izboljšanju vaših proizvodnih procesov. Stopite v stik z nami in odkrijte, kako lahko ARIA olajša vaše poslovanje.


Unboxing in prikaz delovanja mini prenosnega tiskalnika

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni