Obnovljena kartuša Canon PG-510 Black (BS2970B001AA)

  • Artikel na zalogi
12,00 €
  • Kompatibilna kartuša
  • Rubrika: Kartuše
  • Kompatibilnost: Canon
  • Izdelek ima na ogled 6 slik.

Odkrijte Pravo Vrednost z Obnovljeno Kartušo Canon PG-510 Black


Ceneje, a brez kompromisov na kvaliteto


V svetu, kjer je vsak cent pomemben, Svet črnil prinaša rešitev, ki združuje kvaliteto in ugodnost. Naša obnovljena kartuša Canon PG-510 Black ne samo da pride z dvojno količino črnila v primerjavi z originalom, ampak tudi zagotavlja obstojne in kakovostne izpise, odporen na bledenje. Idealno za vse, ki cenite dolgotrajnost in želite prihraniti.


Lokalna Izdelava, Globalna Kvaliteta


Izdelana v Ljubljani, naša kartuša ponosno stoji ob boku izdelkom svetovno priznane blagovne znamke Canon. Z uporabo vrhunskega pigmentnega črnila Svet črnil zagotavlja, da vsak izpis zasije v polnem sijaju, brez skrbi za hitro sušenje in odpornost proti soncu.


Enostavnost Uporabe, Dvojni Prihranek


Začnite s prihrankom časa in denarja. Naša kartuša potrebuje le preprost korak za ponovno zagon - pritisk na gumb Resume. S tem enostavnim trikom boste pripravljeni na tiskanje v sekundah, hkrati pa občutno zmanjšali stroške tiskanja.


Izkušnje, ki Štejejo


'Z uporabo obnovljenih kartuš od Svet črnil sem ne samo zmanjšal stroške tiskanja za svoje podjetje, ampak tudi prispeval k bolj zelenemu planetu. Kvaliteta izpisov me je resnično navdušila!' - Janez Novak, zadovoljen kupec.


Ekologija sreča Ekonomijo


Kot je rekel slavni ekonomist Thomas Sowell, 'Nič ni bolj ekonomično kot delati pravo stvar na prvi poskus, in nič ni bolj ekološko.' Z izbiro naših obnovljenih kartuš ne samo prihranite, ampak tudi zmanjšate odpad.

Stranski posel,Dohodek od doma,Podjetniške priložnosti,Prenosno podjetje,Začnite svoj posel,Dodaten vir dohodka,Delo od doma,Prenosna tehnologija,Inovativne tiskalniške rešitve,Ustanovite svoj tiskalniški posel,Stranski posel,Dohodek od doma,Podjetniške priložnosti,Prenosno podjetje,Začnite svoj posel,Dodaten vir dohodka,Delo od doma,Prenosna tehnologija,Inovativne tiskalniške rešitve,Ustanovite svoj tiskalniški posel

Prikaz polnjenja Canon PG-560

Navodila za polnjenje kartuš HP 652, 650, Canon PG-540, 545

Odkrijte, kako lahko z URH refill station in minimalno investicijo prinesete inovacijo in dodatni zaslužek v vaše lokalno okolje, ob tem pa zagotovite ekološko in ekonomično rešitev za vse tipe kartuš.,dodatni zaslužek,podjetništvo,inovacije,univerzalno črnilo,polnjenje kartuš,ekonomičnost,ekološka ozaveščenost,ultrazvočno čiščenje,Svet črnil,domači tiskalniki,obnova kartuš.

Možnost dodatnega zaslužka v današnjem hitrem svetu

Pixma MP250 MFP
Pixma MP250 MFP
PIXMA iP2700
PIXMA iP2700
PIXMA MP240
PIXMA MP240
PIXMA MP260
PIXMA MP260
PIXMA MP270
PIXMA MP270
PIXMA MX320
PIXMA MX320
PIXMA MX330
PIXMA MX330
PIXMA MX340
PIXMA MX340
PIXMA MX350
PIXMA MX350
MP 280
MP 280
Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni