Polnjenje tonerja HP 135A črn za LaserJet MFP M234 3300str XXL

  • Artikel na zalogi
25,00 €
  • Kompatibilna kartuša
  • Rubrika: Kartuše
  • Kompatibilnost: Hewlett - Packard
  • Izdelek ima na ogled 8 slik.
Popolna obnova vseh iztrošenih komponent. Premazovanje z zaščitnimi premazi, ki podaljšajo življenjsko dobo originalnih komponent. Vkolikor boste poslali toner po pošti prosim dobro ga zaščitite, da se ne poškoduje.
Toner je napolnjen z najkvalitetnejšim tonerjem angleškega proizvajalca. Čipa ne menjamo tako da vam nivoja tiskalnik ne bo kazal. Ti čipi so enostavno predragi in nimajo posebne funkcije razen prikazovanje nivoja. Sicer boste takoj vedeli, da je toner prazen, ko se na papirju ne bo več enakomerno in intenzivno poznalo črne barve. In ko tudi tresenje ne pomaga več. Takrat toner prinesete ponovno na polnjenje in ste prihranili 30€!
Ko smo raziskovali anatomijo tega tonerja smo odkrili, da ga je mogoče napolniti s trojno količino tonerja. Kar 113g tonerja gre v toner. Kar je 300 odstotkov več kot vam ponijo v tovarni HP ! Tako da svetujem, da toner obnovite pri nas in za svoj denar dobite največ !
Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni