Univerzalni regulator hitrosti DC motorja do 20A

Univerzalni regulator hitrosti DC motorja do 20A

  • Artikel na zalogi
15,00 €
  • Rubrika: Strojegradnja
  • Izdelek ima na ogled 5 slik.

Opis

Univerzalni regulator hitrosti DC motorja 20A


Dobrodošli v svetu inovacij in avtomatizacije pri Svet črnil! Predstavljamo vam naš najnovejši izdelek, 20A Univerzalni regulator hitrosti DC motorja, ki je oblikovan za zagotavljanje natančnega in zanesljivega nadzora nad vašim motorjem. V tem članku bomo podrobneje preučili specifikacije tega izdelka ter razložili, kako vam lahko koristi v različnih aplikacijah.

Specifikacije izdelka:


Napajalna napetost: DC 10V-60V


Za zagotavljanje širokega obsega uporabe smo oblikovali naš regulator za delovanje v območju napajalne napetosti od 10V do 60V. To vam omogoča prilagajanje hitrosti motorja glede na vaše specifične potrebe.

Izhodni tok: 0 do 20A


Z natančnim nadzorom izhodnega toka omogoča naš regulator prilagajanje hitrosti motorja v območju od nič do 20A. To vam omogoča popoln nadzor nad delovanjem motorja, kar je ključno za številne aplikacije.

Frekvenca: 25KHz


Z visoko frekvenco delovanja pri 25KHz zagotavljamo hitro in odzivno regulacijo hitrosti motorja. To je ključnega pomena pri zagotavljanju gladkega delovanja vaših sistemov.

Neprekinjena moč: Največ 1200W


Z visoko neprekinjeno močjo do 1200W lahko naš regulator brez težav obvladuje različne motorje in aplikacije. To je še posebej koristno v zahtevnih industrijskih okoljih.

Območje hitrosti: Od nič do maksimalne hitrosti motorja


Prilagodljivo območje hitrosti omogoča natančno prilagajanje delovanja motorja glede na vaše potrebe. Od ničle do maksimalne hitrosti motorja - vse je v vaših rokah.

Maksimalni tok do 20A - Radiator ali ventilator za hlajenje


Z možnostjo delovanja z maksimalnim tokom do 20A smo vključili možnost povečanja radiatorja ali uporabe ventilatorja za dodatno hlajenje. To zagotavlja, da je vaš regulator vedno v optimalnem stanju delovanja.

Material: Plastika, kovina


Kombinacija plastike in kovine zagotavlja trajnost in odpornost na različne vplive. S tem materialom smo zagotovili, da bo naš regulator kos tudi najzahtevnejšim pogojem.

Velikost (DŠV): 76mm44mm26mm


Kompaktna zasnova omogoča enostavno vgradnjo regulatorja v različne aplikacije. S svojo majhno velikostjo omogoča prilagodljivo postavitev glede na prostorske omejitve.

Paket vsebuje:


1 x 20A Univerzalni DC10-60V PWM HHO RC Regulator hitrosti motorja Stikalo

Specifikacije izdelka:


Model: PWM 20A Governor
Vrsta motorja: DC Motor
Blagovna znamka: Jarhead
Izvor: Glavno območje Kitajske
Za najboljšo zmogljivost našega izdelka in dolgotrajno zadovoljstvo s strani uporabnikov, smo ga razvili s skrbno izbranimi materiali in najnovejšo tehnologijo. Ne glede na to, ali ga uporabljate v industriji, robotiki ali drugih aplikacijah, bo naš regulator hitrosti motorja izpolnil vaša pričakovanja.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o našem izdelku, ne oklevajte stopiti v stik z nami. Veselimo se, da boste postali del Svet črnil družine avtomatizacije!

Priporočamo še

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni