Gumijaste nogice za strojegradnjo 21mm x 17mm x 11mm

1,00 €
V košarico
  • Rubrika: Strojegradnja
  • Izdelek ima na ogled 4 slik.

Vse, kar Morate Vedeti o naših Gumijastih Nogicah


Dragi naši cenjeni kupci,

Pri podjetju Svet črnil smo predani zagotavljanju vrhunskih izdelkov in storitev, ki bodo zadovoljili vaše potrebe. Tokrat bi radi delili nekaj ključnih informacij o naših gumijastih nogicah, ki vam bo pomagalo pri informiranih odločitvah in boljšem razumevanju naših izdelkov.

1. Certifikat ROHS za naše gumijaste podloge


Ponosno sporočamo, da so naše gumijaste podloge opremljene s certifikatom ROHS. To pomeni, da so naši izdelki okolju prijazni in izkazujejo visoko stopnjo ognjevarnosti. Vaše zaupanje nam pomeni veliko, zato si prizadevamo za najvišje standarde v kakovosti.

2. Natančnost velikosti gumijastih podlog


Pri manjših velikostih gumijastih podlog se lahko pojavi napaka v velikosti, ki znaša približno ±1mm. Pri večjih velikostih se lahko ta napaka poveča na približno ±1-2mm. Naš cilj je zagotoviti natančnost, vendar vas prosimo za razumevanje manjših odstopanj, ki so običajna pri proizvodnji.

3. Brez vključenih inox vijakov


Pomembno je omeniti, da naše gumijaste podloge ne vključujejo inox vijakov. Če pa potrebujete inox vijake, vas vljudno prosimo, da stopite v stik z nami. Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala in zagotovila ustrezne informacije glede naročila inox vijakov.

4. Omejena ponudba barv


Trenutno naše gumijaste podloge ponujamo le v črni barvi. Če pa potrebujete belo barvo, se obrnite na nas. Posvetili se bomo vašim potrebam in poiskali ustrezno rešitev.

5. Različne velikosti in količine


Če potrebujete gumijaste podloge v različnih velikostih ali količinah, nas prosimo kontaktirajte. Naša ekipa vam bo zagotovila vse potrebne informacije in vam pomagala izbrati prave izdelke glede na vaše specifične zahteve.

6. Naročanje različnih količin


Ponujamo vam tudi možnost naročanja različnih količin. Preverite našo ponudbo izdelkov na spletni strani in izberite količino, ki ustreza vašim potrebam.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje v naše izdelke. Pri Svet črnil si prizadevamo za odličnost v vsakem aspektu poslovanja. Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo je naša najvišja prioriteta.


Čiščenje betona ali asvalta brez uporabe kemikalij in sile

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni