Mikro stikalo z ravno kratko ročico 250VAC 5A

  • Artikel na zalogi
1,00 €
  • Rubrika: Strojegradnja
  • Izdelek ima na ogled 6 slik.

Mikrostikala: Ključ do Natančnega Nadzora v Industriji


Mikrostikala so bistveni del vsake avtomatizirane industrijske opreme, ki omogoča natančen nadzor in delovanje. Svet črnil, s svojo 20-letno tradicijo v poslu s potrošnimi materiali, prinaša vrsto visoko kakovostnih mikrostikal, ki so ključnega pomena za različne industrijske procese.

Raznolika Ponudba Mikrostikal za Vaše Potrebe


Svet črnil ponuja širok spekter mikrostikal z različnimi značilnostmi, ki omogočajo prilagodljivost in optimalno delovanje v različnih okoljih. Med ponudbo najdemo mikrostikala z različnimi ročaji, kolesi, in možnostjo namestitve brez žeblja. Posebne značilnosti, kot so zatesnjeni kontakti in hitro odzivni gumbi, omogočajo zanesljivo delovanje tudi v zahtevnih pogojih.

Tehnične Specifikacije za Brezhibno Delovanje


Naša mikrostikala so zasnovana z najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja stabilno in zanesljivo delovanje. S tehničnimi specifikacijami, kot so tokovna nosilnost do 5A, delovanje pri 250VAC, in plastika visoke kakovosti, zagotavljamo, da izpolnjujemo najvišje standarde industrije. Naša mikrostikala so primerna za različne aplikacije, vključno z industrijsko avtomatizacijo, robotiko in druge področja.

Povečajte Produktivnost z Mikrostikali iz Svet črnil


Pri Svet črnil se zavedamo, kako pomembno je imeti zanesljive komponente za vaše industrijske procese. Naša mikrostikala so zasnovana tako, da povečajo produktivnost in zmanjšajo možnost okvar. Z našimi izdelki boste dosegli natančen nadzor in zanesljivo delovanje vaše opreme.

Kje Lahko Najdete Naša Mikrostikala?


Naša mikrostikala so na voljo v trgovini Svet črnil v Ljubljani. Z brezplačno dostavo nad 10€ ter vrhunsko podporo strankam vam zagotavljamo, da bo nakup mikrostikal pri nas preprost in učinkovit.

Za več informacij o naši ponudbi mikrostikal in drugih produktih nas obiščite v naši trgovini ali nas kontaktirajte preko naše spletne strani.
Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni