Polnjenje tonerja HP 203A Black za 1400 strani

  • Artikel na zalogi
30,00 €
  • Kompatibilna kartuša
  • Rubrika: Kartuše
  • Kompatibilnost: Hewlett - Packard
  • Izdelek ima na ogled 5 slik.
Tonerji iz leta 2021. Precej nov dizajn toner kaset, ki vključuje tudi posebno prevodno plastiko! Do zdaj so imele toner kasete pri straneh bakrene kontakte, sedaj nič več. Zato je še toliko bolj pomembno ohišje tonerja.
Te toner kartuše niso vijačene skupaj kot smo videli vse do zdaj ampak je ohišje zvarjeno s pomočjo visokih frekvenc. Na ta način HP otežuje polnjenje. Še sreča, da smo razvili postopek, da vam lahko pomagamo.
Posebna tehnika obnove, ki je potrebna vključuje premazovanje vseh vitalnih komponent s posebnimi premazi, ki zagotovijo, da bo toner deloval brezhibno celo življenjsko dobo.
Posebej je treba poudariti, da je količina prahu/barve, ki jo napolnimo v toner precej večja kot originalna količina. Ker uporabljamo tehniko mikrovibracij, ki toner utekočini, da se vsede v vsak majhen kot v rezervoarju kartuše, boste lahko natisnili do 40% več kopij kot z originalnik tonerjem in tudi več kopij kot s katerikoli kitajskim ponaredkom.
Čipa na kaseti ne menjamo, tako da vam tiskalnik ne bo kazal nivoja tonerja, bo pa vseeno tiskal. Ko bo toner prazen boste to opazili ker na papirju več ne bo barve. Takrat se spet oglasite in prihranili boste zopet 60% od najnižje on-line cene.
Toner je kompatibilen s tiskalniki :
HP Color LaserJet Pro M254dw
HP Color LaserJet Pro M254nw
HP Color LaserJet Pro MFP M280nw
HP Color LaserJet Pro MFP M281fdn
HP Color LaserJet Pro MFP M281fdw

Za obnovo potrebujemo vaš prazen toner.
Če nimate prazne kartuše ali bi radi imeli dodatno kartušo na zalogi ni problema - izberite paket polnjenje in prazno kartušo iz menija akcije za ta izdelek.
Pred kratkim smo naštudirali tudi kako se popravlja kitajske tonerje, ki v večini primerov ne tiskajo okey in delajo slabe zbledene kopije.
Če imate podobne težave prosim stopite z nami v stik. Lahko popravimo tudi vaše neuporabne kitajske tonerje.

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni