Polnjenje tonerja HP Q2612A Canon CRG-103 XXL kapaciteta

  • Artikel na zalogi
15,01 €
  • Kompatibilna kartuša
  • Rubrika: Kartuše
  • Kompatibilnost: Hewlett - Packard
  • Izdelek ima na ogled 7 slik.
Nudimo izjemno specializirano storitev polnjenja tonerja Q2612a, ki je združljiv s številnimi HP LaserJet tiskalniki in tudi Canonovim pogonom CRG-103. Naša edinstvena avtomatizirana delavnica, opremljena s sodobno robotiko, omogoča hitro in temeljito obnovo tonerjev v manj kot eni uri. S ponosom predstavljamo postopek, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah in lastnem razvoju, kar zagotavlja najvišjo kakovost izpisa.

Naša obnova tonerjev vključuje celovito posodobitev ključnih komponent, kar zagotavlja optimalno delovanje in izjemno kakovost izpisov:

Optični valj:

Očistimo in nanj nanesemo plast CTL (Charge Transport Layer), ki ščiti valj in podaljšuje njegovo življenjsko dobo, zagotavljajoč boljše rezultate.

Razvijalni valj:

Ponovno nanesemo triboelektrični premaz, ki izboljša lastnosti razvijanja tonerja, rezultat pa so temnejši in kakovostnejši izpisi.

Doctor Blade (Brisalec): Zagotavlja, da je sloj razvitega tonerja na razvijalnem valju ravno pravšnji, brez pack in svetlih izpisov.

Wiper Blade (Brisalec): Očisti optični valj, preprečuje nabiranje ostankov prejšnjih slik in odpadnega tonerja, kar vodi do čistih izpisov.

Primary Charge Roller (PCR): Ta komponenta zagotavlja, da ima optični valj potrebno negativno napetost za pravilno delovanje, pri čemer preprečuje nabiranje TAB (toner additive buildup).

Poleg tega se v celotnem postopku temeljito očisti in pripravi rezervoar za odpadni toner. Novi toner napolnimo z vrhunskim prahom, proizvedenim v tovarni Xerox v Veliki Britaniji, ki omogoča izjemno kakovost tiskanja in večji izkoristek prostora, z možnostjo tiskanja do 30% več strani v primerjavi s kitajskimi tonerji.

Z uporabo mikrovibracij pri polnjenju tonerja dosežemo, da se toner posede in zavzame manj prostora, kar omogoča polnjenje z več tonerja in s tem tudi tiskanje do 30% več strani v primerjavi s konkurenčnimi tonerji. Poleg tega smo prilagodljivi glede uporabljenih kartuš - tako originalnih HPjevih kot tudi kitajskih izdelav. Naše znanje in tehnologija omogočata odlično obnovo v vseh primerih, tudi če je toner že v slabem stanju ali ne tiska več.

Ne glede na težave z vašim tonerjem se lahko zanesete na nas, saj imamo vse rezervne dele in znanje, da ga oživimo in vam zagotovimo kakovostne izpise. Kontaktirajte nas brez strahu, in z veseljem vam bomo pomagali. Vaša tiskalniška oprema je v dobrih rokah.


Polnjenje tonerja z mikrovibracijami


Avtomatsko doziranje toner prahu

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni