Modul MT3608 za regulacijo napetosti DC od 2-24V 2A

  • Artikel na zalogi
3,00 €
  • Rubrika: Strojegradnja
  • Izdelek ima na ogled 9 slik.

Tehnične specifikacije Buck Converterja MT3608:



Vhodna napetost:

MT3608 je zasnovan za delovanje pri vhodnih napetostih od 2V do 24V, kar ga naredi izjemno prilagodljivega za različne aplikacije.

Izhodna napetost:

Z nastavljivo izhodno napetostjo med 2V in 28V je ta modul idealen za prilagajanje napetosti glede na potrebe vašega projekta.

Izhodni tok:

MT3608 lahko zagotavlja izhodni tok do 2A, kar omogoča napajanje različnih obremenitev, vključno z LED diodami, motorji in drugimi elektronskimi napravami.

Učinkovitost:

S svojo visoko učinkovitostjo, ki presega 90%, ta buck converter zmanjšuje izgubo energije in povečuje življenjsko dobo vaših baterij.

Napetostni nadzor:

Modul MT3608 je opremljen s trimerjem za natančen nadzor izhodne napetosti, kar omogoča prilagoditev po meri.

Zaščita:

Vgrajena termična in tokovna zaščita zagotavljata varnost in zanesljivost delovanja.

Buck converter MT3608 - Zanesljiv in Prilagodljiv Napetostni Regulator za Vaše Projekte



MT3608 je napreden buck converter, ki bo prevzel vaše projekte na popolnoma novo raven. Ne glede na to, ali ste entuziast DIY projektov, profesionalni inženir ali nekdo, ki išče najboljšo rešitev za svoje napajalne potrebe, je ta naprava odlična izbira. S širokim naborom tehničnih specifikacij in edinstvenimi lastnostmi se bomo poglobili v vse, kar MT3608 ponuja.

Pogovor z Andrejem, lastnikom podjetja Svet črnil:



Preden se poglobimo v tehnične podrobnosti, poglejmo, kako je Andrej, lastnik podjetja Svet črnil, uporabil ta modul v številnih projektih avtomatizacije. Andrej nam je zaupal, da je MT3608 nepogrešljiv del opreme v njegovem podjetju, ki se ukvarja s konzumabilnim poslom že več kot 20 let. Pred kratkim pa so razširili svoje dejavnosti na področje izdelave prilagojenih strojev za industrijsko avtomatizacijo. Kot lastnik in vodja podjetja, je Andrej svojo ekipo usmeril v razvoj lastnega etiketnega tiskalnika, ki bo sposoben tiskati od zvitka do zvitka. MT3608 je v tem procesu igral ključno vlogo, saj se je izkazal za izjemno prilagodljivega in zanesljivega napajalnega rešitve.

Značilnosti in Prednosti MT3608:



MT3608 se izkaže kot naprava, ki ni le močna, temveč tudi prilagodljiva. S sposobnostjo delovanja pri širokem razponu vhodnih napetosti (od 2V do 24V) je ta buck converter idealen za različne aplikacije. Inovativen dizajn omogoča tudi prilagajanje izhodne napetosti, ki se lahko nastavi med 2V in 28V. To je ključna lastnost za uporabnike, ki iščejo natančen nadzor nad svojimi napetostnimi zahtevami.

Ko gre za izhodni tok, MT3608 ne razočara. S sposobnostjo zagotavljanja izhodnega toka do 2A, je popolna izbira za napajanje različnih obremenitev. Andrej je to izkoriščal pri svojih projektih avtomatizacije, kjer so motorji in LED diode potrebovali konstantno in stabilno napajanje.

Kar loči MT3608 od drugih buck converterjev je njegova visoka učinkovitost. Z učinkovitostjo, ki presega 90%, ta naprava zmanjšuje izgubo energije in povečuje življenjsko dobo baterij. To je ključno za podjetja, ki se ukvarjajo s konzumabilnim poslom, saj lahko prihranite denar pri zamenjavi baterij in hkrati zmanjšate svoj ekološki odtis.

Ena od ključnih lastnosti MT3608 je tudi njegova sposobnost dvigovanja napetosti. To pomeni, da ne deluje le kot regulator, ki zmanjšuje napetost, ampak tudi kot step-up converter, ki lahko poveča napetost. To je bila ključna lastnost za Andrejeve projekte, kjer je moral napajati 12V COB LED čip s samo 6V baterijo. MT3608 mu je omogočil, da doseže potrebno napetost in s tem osvetli prostor za svojega sina.

Vgrajena termična in tokovna zaščita sta dodatna prednost MT3608. To zagotavlja varnost in zanesljivost delovanja. Nikoli se ne boste bali, da bi preobremenili ta modul.
Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni