Samostojni avtomatski navijalec etiket na rolo 50,76mm

  • Artikel na zalogi
610,00 €
  • Rubrika: Etikete
  • Izdelek ima na ogled 8 slik.
Za vse ki še na bormašine navijate etikete močno priporočamo nakup avtomatskega navijalnika etiket kjer za vse skrbi elektronika. Ko se trak sprosti to procesor zazna in hitro nadoknadi in navije natisnjene etikete. Stroj je narejen pri nas in imamo za njega tudi garancijo. Navodila in napisi so v slovenskem jeziku. Deluje na 220V in ima majhno porabo cca 15W med delovanjem.
Ohišje je iz močnega aluminija tako da je pripravljen na heaviy duty uporabo. Motor ima notri že reduktor tako da ste lahko brez skrbi, da boste dobili najboljši stroj za vaš denar.
Mogoče je regulirati bitrost navijanja.
Naprava pa ima tudi funkcij štetja koliko obratov je bilo že narejenih. Tako lahko veste koliko etiket je že na roli navitih. Preprosto, hitro in enostavno. Stroj je na zalogi in ga lahko prevzamete takoj.
Pripravili smo jedra za 50mm, 76mm in priprada vam še eno jedro po vaši izbiri, tako da ste lahko flexibilni pri izbiri tulcev za jedra. Naš navijalec lahko navija na čisto vse dimenzije jeder. Tako da samo povejte kaj potrebujete in bomo pripravili za vas jedro ki bo ustrezno...


Avtomatski navijalec etiket s senzorjem

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni